Ripple’ın kurumlar arası para transferi ağı RippleNet büyümeyi sürdürüyor.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Güney Kore merkezli para transferi şirketleri Sentbe ile Hanpass’ın yanı sıra mobil ve çevrim içi tabanlı uluslararası para transferi şirketi WireBarley, RippleNet platformunu kullanmaya başladı.
Dünya Bankası’nın verilerine göre, 2018 yılında Güney Kore, yurt dışındaki çalışanlardan 6.2 milyar dolar havale aldı. Ülke, bu konuda dünyadaki en aktif pazarlardan biri.
Ripple, Güney Kore’deki bu üç şirketle ortaklığa ek olarak Londra merkezli havale şirketi Azimo ile de iş birliği yaptığını duyurdu. Azimo ile söz konusu iş birliği, Ripple’ın transferlerde XRP’nin kullanıldığı On-Demand Liquidty ürünü için Filipinler’e yeni bir koridor açıyor.
Azimo CEO’su Richard Ambrose, konuyla ilgili açıklmasında, “Ripple’ın ODL çözümü, uluslararası transferlerde maliyet ve teslim süresini önemli ölçüde azaltıyor ve müşterilerimiz ODL’nin sunduğu faydaları görüyor.” dedi.
Birkaç hafta önce Ripple’ın XRP havale ağının 25 ülkeye ulaştığı bildirilmişti.
SEC, dün onayladığı Bitcoin ve altcoin temelli GDLC ETF'inin piyasaya çıkışını beklemeye aldı.
İş Bankası'nın blok zinciri teknolojisi kullanarak gerçekleştirdiği Türkiye'nin ilk dijital Eurotahvil ihracı, deprem bölgesindeki üretici…
SEC başkanı Paul Atkins katıldığı televizyon programında özellikle tokenizasyon konusuna çok sıcak baktıklarını belirtti. Atkins,…
Dünya çapında hizmet veren dev bankalardan olan Standard Chartered, Bitcoin konusunda yeni bir rapor yayımladı.…
Mayıs ayında 2.9 milyar dolara dünyanın en büyük kripto türev borsası Deribit'i satın alan Coinbase,…
XRP'nin arkasındaki şirket Ripple ile Türk girişimci Ozan Özerk'in firması OpenPayd ortaklık kurdu. Ortaklıkla beraber…
Leave a Comment