Elon Musk Twitter CEO’luğunu bırakıyor mu? “Bitcoin ile ödeme alabilirim”

Twitter'ı satın almasının ardından birçok tartışmalı adım atan Elon Musk, gece saatlerinde Twitter'ın yönetimini bırakma konusunda bir anket başlattı. Musk, anket sonucuna göre karar vereceğini belirtti. Musk'a cevap ise Rusya'dan geldi!

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son olarak bazı gazetecilerin hesaplarını askıya alan ancak Birleşmiş Milletler başta olmak üzere büyük kurumlardan uyarı alarak bu hesapları yeniden aktif hale getiren Elon Musk, şimdi de Twitter’ı yönetmeyi bırakıp bırakmaması gerektiğine yönelik bir anket başlattı.

“Sonuca göre karar vereceğim”

Musk, Twitter’dan başlattığı ankette “Twitter’ı yönetmeyi bırakmalı mıyım? Anketin sonucuna uyacağım” dedi. Anket kısa sürede yüz binlerce RT ve “beğeni” alırken, 12 milyondan fazla oy kullanıldı. Ankette %56’ya %44 ile “Evet” oyu önde gidiyor. Yani Twitter kullanıcıları Elon Musk’ın görevden ayrılması gerektiğini düşünüyor.

Cevap Edward Snowden’dan: Bitcoin kabul ederim

Elon Musk’ın anketine birçok ilginç cevap ve yorum gelirken bunlardan biri de Rusya’da yaşayan ve ABD tarafından iadesi talep edilen Edward Snowden’dan geldi. ABD gizli belgelerini ortaya çıkaran ve daha sonra Rusya’ya yerleşen Snowden, Bitcoin destekçisi bir kişi… Snowden Musk’a verdiği cevapta “Ödeme olarak Bitcoin kabul ederim” dedi ve adeta Rusya’dan Twitter yönetimine talip oldu.

Bilindiği üzere Tesla yönetim kurulu üyeleri ve hissedarları Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından elektrikli otomobil üreticisi şirkete çok fazla mesai harcamadığını ve bu yüzden şirketin değer kaybettiğini iddia ediyorlar.

Tüm bunlarla birlikte Twitter’dan dün yine flaş bir yasak hamlesi geldi ve platform; Facebook, Instagram ve Mastodon gibi sosyal medya platformlarının reklamını yapan hesapları kaldıracağını duyurdu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl