Napoli’yle anlaşan kripto borsası Upbit, 7 fan token listeledi

Güney Kore'nin en büyük kripto para borsası olan ve geçtiğimiz gün Napoli'yle bir sponsorluk anlaşması yapan Upbit, 7 adet fan token listeledi.

upbit
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Upbit borsası fan token’lar konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün İtalya’nın en büyük kulüplerinden biri olan Napoli’yle forma sponsorluğu anlaşması yapan borsa, bugün de 7 adet fan token listeledi.

Upbit’in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Napoli, Arsenal, Barcelona ve Inter Milan fan token’larının platformda listelendiği belirtildi.

Duyuruda regülasyonlarla ilgili uyarı yapılması ve özellikle çekim işlemlerinde onaylı kurumların kullanılması yönünde öneride bulunulması dikkat çekti.

Bilindiği üzere Güney Kore, dünyada en sert kripto para regülasyonlarının olduğu ülkelerden biri olarak biliniyor. ülkede geçtiğimiz sene getirilen yeni kurallar, küçük ve orta ölçekli birçok borsaın kapanmasına neden olmuştu. Upbit, Bithumb, Korbit, Coinone ve Bitstamp ülkenin en büyük borsaları olarak görülüyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl