Ethereum geliştiricileri ilk toplantısını yaptı: Şangay için ilerliyoruz

Merge güncellemesinden sonra Ethereum yatırımcılarının merakla beklediği Şangay geliştirmesi konusunda geliştiriciler yılın ilk toplantısını yaptılar. Güncellemelerle ilgili düzenli bilgiler veren geliştirici Tim Beiko, "Muhtemelen artık fazlalıkları atma ve güncellemeyi tamamlama dönemindeyiz" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ethereum’da Proof of Stake sistemine geçilmesinin ardından yatırımcıların stake cüzdanlarında kilitli olan ETH’lerini çekmelerine izin verilmesi için yol haritasında sadece bir güncelleme kaldı; Şangay.

Ethereum geliştiricileri ise Şangay güncellemesini de konuştukları yılın ilk toplantısını yaptılar. Hatırlanacağı üzere geliştiriciler Aralık ayında yaptıkları açıklamada Şangay güncellemesi için Mart ayını işaret etmişlerdi.

Konuyla ilgili konuşan baş geliştiricilerden Tim Beiko, bir Youtube yayınında ise kısa ve net konuşarak “Muhtemelen artık fazlalıkları atma ve güncellemeyi tamamlama dönemindeyiz” dedi.

Bilindiği üzere Şangay güncellemesiyle birlikte, Ether’leri stake cüzdanlarında kalan yatırımcılar, şu an çekemedikleri fonlarını çekmeye başlayabilecekler. Kilitli cüzdanların içinde 15.8 milyon Ether bulunuyor ve bu ETH’lerin piyasa değeri 20 milyar dolardan fazla.

Merge güncellemesine kadar fiyatı önemli derecede artan ancak daha sonra düşüş yaşayan Ether fiyatı haberin yazıldığı dakikalarda ise yaklaşık 1240 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl