Endonezya’da Bitcoin yatırımcıları, hisse senedi yatırımcılarını geçiyor

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Endonezya’nın en büyük kripto para borsası, yakın zamanda ülkenin asırlık hisse senetleri borsasından daha fazla yatırımcıya sahip olacak. Daha önce Bitocin.co.id olarak bilinen Endonezya Dijital Varlık Borsası (INDODAX), şu an 1.15 milyon yatırımcıya sahip ve INDODAX’in CEO’su Oscar Darmawan’a göre bu sayı yıl sonunda 1.5 milyonu bulabilir. Bloomberg’e konuşan Darmawan, her gün yaklaşık 3 bin yeni üye kaydı aldıklarını ifade etti. Öte yandan 100 yıllık borsa olan Endonezya Menkul Kıymetler Borsası’nın ise 1.18 milyon kayıtlı...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Endonezya’nın en büyük kripto para borsası, yakın zamanda ülkenin asırlık hisse senetleri borsasından daha fazla yatırımcıya sahip olacak.

Daha önce Bitocin.co.id olarak bilinen Endonezya Dijital Varlık Borsası (INDODAX), şu an 1.15 milyon yatırımcıya sahip ve INDODAX’in CEO’su Oscar Darmawan’a göre bu sayı yıl sonunda 1.5 milyonu bulabilir.

Bloomberg’e konuşan Darmawan, her gün yaklaşık 3 bin yeni üye kaydı aldıklarını ifade etti.

Öte yandan 100 yıllık borsa olan Endonezya Menkul Kıymetler Borsası’nın ise 1.18 milyon kayıtlı katılımcısı var.

INDODAX üzerinde Endonezyalı kullanıcılar, Bitcoin‘in yanı sıra Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple ve diğer birkaç dijital parayı alıp satabiliyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl