HIVE Blockchain bir ayda 213 BTC üretti: INTEL ile anlaşma açıklandı

En büyük kripto para madencilik şirketlerinden biri olan HIVE Bockchain, aralık ayı üretim rakamlarını açıkladı. Bu ayda 213.8 BTC ürettiğini belirten şirket, enerji tasarrufları sayesinde gelirini artırdığını ve kârlılık oranını da 3.15 milyon dolara ulaştırdığını duyurdu. Şirket ayrıca kendi Proof of Work sistemini kurmak için de çip şirketi INTEL ile ortaklık yaptı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Kanada merkezli kripto para madencilik şirketi HIVE, aralık ayı rakamlarını resmen açıkladı. Vancouver merkezli şirket, bu ay içerisinde 213.8 Bitcoin ürettiğini belirtti. Şirket yıllık 4752 BTC değerinde kripto para ürettiğini ve bu rakamın bir önceki yıla oranla %18 fazla olduğu bilgisini verdi.

INTEL ile POW anlaşması…

Bir fırsat alımı olarak Bitmain şirketinden 3570 adet S19j Pro cihazının satın alındığını belirten şirket, bunların 2050 adedinin ise kurulduğunu, tümünün kurulmasının ise 13 Ocak günü tamamlanacağını açıkladı. ‘HIVE BuzzMiner’ adındaki kendi ASIC Bitcoin madenciliği sistemi için ABD’li ünlü çip üreticisi INTEL ile anlaşma sağladığını ve ortaklık kurduğunu belirten HIVE, şu anda elinde bulunan cihazlarla günde 8 BTC ürettiği bilgisini verdi.

Elinde yaklaşık 40 milyon dolar değerde 2348 Bitcoin bulunduğunu belirten HIVE, geçtiğimiz çeyrekte ayı sezonundan ötürü elindeki nakit gücünü artırmak için BTC satışı yaptığını duyurdu ancak rakam vermedi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada her şirketin “HODL” stratejilerinin farklı olabileceği, bazı şirketlerin masraflarını karşılamak için Bitcoin, bazılarının ise hisse senedi satabileceği yorumu yapıldı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl