New York’un ‘çok prestijli’ bir otelinden 400 milyon dolarlık kripto para arzı

Ünlü girişimci Kevin O'Leary, New York'ta yer alan çok prestijli ünlü bir otelin 400 milyon dolarlık kripto para arzına hazırlandığını söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Sevilen televizyon programı Shark Tank’ten milyarder girişimci Kevin O’Leary, CNBC ekranlarında yayınlanan Squawk Box programına konuk olarak çarpıcı bir açıklama yaptı.

O’Leary, New York’ta yer alan çok prestijli bir markaya sahip bir otelin hisse ile halka arz yerine 400 milyon dolarlık kripto para arzı aracılığıyla mülkiyet satışı yapmayı planladığını söyledi.

O’Leary, söze “Önümüzdeki üç hafta içinde New York’ta büyük bir anlaşma yapılacak” diyerek başladı ve, “Bildiğiniz gerçek bir varlık için 400 milyon dolarlık kripto para çıkarılacak.” diyerek devam etti.

Ancak O’Leary, anlaşma gereği otelin ismini açıklayamayacağını belirtti.

O’Leary, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“Bir hisse yerine, bir pay, bir coin. SEC tarafından onaylanan bir akıllı sözleşmeyle… Bu otelin üçte birinin sahibi olacaksınız. Eğer başarıyla gerçekleşirse türünün ilk örneği olacak.”

O’Leary ayrıca, “Varlığa dayalı coin’lerin küçük çaplı hisse senetlerinin yerini alacağına inanıyorum. Gerçek varlıklar tarafından desteklenen ICO’lar, şirketlerin yatırım bankacıları ve girişim kapitalistleri ordusu gibi Wall Street’in aracılarının çoğunu atlatmasına ve doğrudan hissedarlara ulaşmasına izin verecek.” dedi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl