Cathie Wood durmuyor: Milyon dolarlık yeni COIN alımı

Son günlerde üst üste Coinbase borsası hisse alımları yapan ARK Invest şirketi, dün de 1.45 milyon dolarlık yeni bir alım yaptı. Cathie Wood yönetimindeki şirketi böylece 1 aydan az süre içerisinde 11. COIN hissesi alımını yapmış oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bitcoin destekçisi Cathie Wood’un yönettiği ARK ınvest şirketi Coinbase’e olan inancını taviz vermeden sürdürüyor. Barındırdığı fonlarla alımları yapan şirket, son olarak ise 1.45 milyon dolarlık COIN alımı yaptı ve hisseleri ARK Innovation ETF (ARRK) fonuna kattı.

ARK Invest, 5 Ocak günü de 172 bin 276 adet Coinbase hissesi satın almış ve bunları ARKW ve ARKF fonları arasında bölüştürmüştü. ARKW, internet, bulut hizmetleri ve yapay zeka konusunda çalışan şirketlere yatırım yaparken, ARKF fonu ise uzun vadeli yükseliş beklentisi bulunan teknoloji şirketlerini hedef alıyor.

Aralık’tan bu yana 32 milyon dolarlık alım

14 Aralık gününden bu yana ARK, fonları vasıtasıyla 750 bin 324 adet COIN hissesi satın aldı. Şirketin bu dönemde yaptığı toplam harcama 32 milyon doları geçti. ARK Invest’in COIN gibi yoğun şekilde TESLA hissesi aldığı da biliniyor. Şirketin elinde şu anda 3 fonu vasıtasıyla 8.5 milyondan fazla COIN hissesi bulunuyor.

Dün 950 kişinin işine son veren Coinbase borsasının hisseleri tarihi seviyelerdeki düşük performansını sürdürürken, günü ise %12’lik yükselişle kapamıştı. COIN fiyatı şu anda 43 dolar seviyesinde…

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl