Kripto para borsası Bitstamp, 400 milyon dolara satılıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bitstamp, yaklaşık 400 milyon dolar bedelle Güney Koreli yatırımcılara satılıyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

New York Times’ın finans ve teknoloji muhabiri Nathaniel Popper’ın tweet’ine göre, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Bitstamp, yaklaşık 400 milyon dolar bedelle Güney Koreli yatırımcılara satılıyor.

2011 yılında Lüksemburg’da kurulan borsa, CoinMarketCap’teki son verilere göre hacimler baz alındığıda dünyanın en büyük 11. borsası. Borsa üzerinde son 24 saatte yaklaşık 200 milyon dolarlık alım satım gerçekleştirildi.

Bazı Twitter kullanıcıları, satış haberini kötü bir haber olarak gördüler. Bu kullanıcılar genellikle Güney Kore’nin yasalarını bilmediklerini, olası bir kripto düzenlemesi nedeniyle borsayı kullanmayı bırakabileceklerini ifade ettiler. Zaman zaman Güney Kore hükümetinin Bitcoin ve Bitcoin borsalarına yönelik sert önlemler alınacağı dillendirildi. Son gelişmeler, ülkenin bir kripto para yasağından ziyade kripto paraları regüle etme ve borsalara ruhsat uygulaması getirme çalışmaları yaptığı yönünde.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl