Bybit’ten Core DAO listelemesine özel çekilebilir USDT ödülleri

Bybit CORE listelemesi şerefine Türkiye kullanıcılarına özel çekilebilir 32.5 USDT’ye kadar ödüller sunuyor.

Bybit sponsorluğunda

Dünyanın en çok ziyaret edilen ilk üç kripto para borsasından biri olan Bybit, Web3 için altyapı geliştiren ve Web3’ün en güçlü topluluğu olmayı amaçlayan Core DAO’nun yerel tokeni CORE’u geçtiğimiz günlerde Spot Piyasası’nda listeledi. 

Bu listelemeye özel olarak Bybit, Türkiye kullanıcıları için birbirinden basit görevlerle tam 32.5 USDT’ye kadar ödüller sunuyor.

Kullanıcıların 10 Mart 2023’e dek sürecek etkinliğe katılımının geçerli olması için Bybit Blog üzerinde yer alan etkinlik sayfasından “Etkinliğe Kaydolun” butonuna tıklayarak kayıt olmaları gerekiyor.

Bybit’e kayıt olanlar çekilebilir 2.5 USDT kazanıyor

20 Şubat 2023 ve 10 Mart 2023 tarihleri arasında Bybit’e kayıt olanlar 2.5 USDT kazanıyor. Toplam ödül havuzu 400 USDT olan bu etkinlikte ilk gelenler ödülleri alıyor.

İlk yatırma işlemi yapanlar çekilebilir 15 USDT’ye kadar kazanıyor

Etkinlik kapsamında minimum 50 USD değerinde CORE ilk yatırma işlemini yapanlar 5 USDT kazanıyor. Toplam ödül havuzu 800 USDT olan bu etkinlikte ilk gelen ödülleri alıyor.

Bununla birlikte minimum 50 USD değerinde istenilen varlık cinsinde ilk yatırma işlemi yapanlar 10 USDT daha kazanma şansı yakalıyor. Bu etkinlik için ayrılan ödül havuzu ise 150 USDT

Ödül 1’in şartlarını yerine getiren tüm kullanıcılar aynı zamanda Ödül 2’den de ödül kazanma şansına sahip oluyor. Ödül 2’ye katılabilmek için minimum 50 USD değerinde herhangi bir varlıkta ilk yatırma işlemi yapmak yeterli oluyor.

Sosyal medyada paylaşan 10 kişi çekilebilir 15 USDT kazanıyor

Etkinlik kapsamında Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edip, Bybit’in kampanyaya ilişkin  gönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasında yer alan formu dolduranlar arasından seçilecek 10 şanslı kullanıcı, kişi başı çekilebilir 15 USDT’nin sahibi olacak. 

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için: https://blog.bybit.com/

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl