Donald Trump: Dolar çöküyor, en büyük yenilgimiz olacak

Dün 34 suçlamayla New York'ta hakim karşısına çıkan ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Donald Trump, Biden yönetimine olan sert eleştirilerine devam etti. Trump yaptığı konuşmada, "Dolar çöküyor. Yakında rezerv para statüsünü kaybedecek ve bu da bizim en büyük yenilgimiz olacak" dedi.

donald-trump
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Hakim karşısında ifade verdikten sonra Florida Mar-a-Lago’daki evine geçen ABD eski başkanı Donald Trump, Biden yönetiminin ekonomi politikalarını da sert şekilde eleştirdi. Burada hem medya mensupları hem de destekçilerine konuşan Trump, Biden’ın gelmiş geçmiş en kötü ABD başkanı olduğunu iddia etti.

“Dolar çöküyor”

Son dönemde yaşanan finansal gelişmelerin ABD’nin güçlü bir ülke konumunda olmasını bile engellemeye başladığını dile getiren Trump şunları söyledi:

“Paramız çöküyor ve yakında rezerv para statüsünü de kaybedecek. Bu bizim 200 yılda yaşadığımız en büyük yenilgi olacak. Hatta güçlü bir ülke konumunda bile olmayabiliriz”

ABD’yi, onu yok etmeye çalışanlara karşı savunmak dışında hiçbir şey yapmadığını belirten Trump, kısa konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Amerikan tarihinin en karanlık saatlerini yaşıyoruz. Şu an için moralimin yüksek olduğunu söyleyebilirim. Benim tek yaptığım korkusuzca, bu ülkeyi yok etmeye çalışanlara karşı savaşmak oldu”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl