CryptoGPT (GPT) yeni yatırım aldı: 250 milyon dolar değerleme

Mart ayında Conflux'a (CFX) 10 milyon dolarlık yatırım yapan dijital varlık piyasa yapıcı şirket DWF Labs, bu kez de yapay zekaya olan ilginin artmasıyla ön plâna çıkan CryptoGPT (GPT) için aynı oranda yatırım yaptı. Konuyla ilgili resmi açıklama da yapılırken, CryptoGPT'nin piyasa değeri de 250 milyon dolara ulaştı.

fırsat yatırım finans
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Sıfır bilgi (ZK) teknolojisine dayalı 2. katman blok zinciri ağı olan CryptoGPT (GPT), DWF Labs’den 10 milyon dolarlık yatırım aldı. Açıklama iki taraftan da yapılırken, CryptoGPT kurucu ortağı ve CTO’su Dejan Erja, bu yatırımın 285 güne dağılacağını söyledi.

10 milyon dolarlık yatırımın hepsini almadıklarını, şu an için sadece 420 bin dolarlık kısmı elde ettiklerini belirten Erja, kalan bölümün ise 285 günde kendilerinde olacağını ifade etti. Yapılan açıklamaya göre, CryptoGPT’nin tokenomisinde bir değişiklik olmayacak ve “vesting” takvimi daha önce belirlendiği gibi devam edecek.

Yapay zeka teknolojisinin ilerlemesiyle ve özellikle kişisel verilerin daha fazla önem kazandığı bugünlerde CryptoGPT, sıfır bilgi kripto teknolojisini kullanarak kişilere kripto para kazanma şansı tanıyan bir proje olarak ön plâna çıkıyor.

Geçen ay da 3 milyon dolarlık token yatırımı alan CryptoGPT, son aldığı yatırımla beraber 22 kişi olan ekibini büyütmeyi planladığını belirtti.

GPT token haberin yazıldığı dakikalarda %10’luk yükselişle 0.074 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl