Floki Inu Endonezya’nın en büyük kripto borsasında listelendi

Kripto para dünyasının önde gelen mem token’larından Floki Inu (FLOKI) artık Endonezya'nın en büyük dijital varlık piyasası olan Indodax'ta alınıp satılabilecek. BEP20 ağı, 12 Nisan TSİ 10.00'da Floki Inu yatırımlarını kabul etmeye başlayacak. İşlemler ise 13 Nisan'da aynı saatte başlayacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Son günlerde listeleme haberlerinin peş peşe geldiği popüler “meme coin” Floki Inu için önemli bir listeleme daha duyuruldu. Yapılan duyuruya göre Endonezya’nın en büyük kripto borsası Indodax FLOKI’yi listeledi.

Eskiden Bitcoin Indonesia adıyla bilinen ve 2014’ten beri faaliyet gösteren Indodax, 5,7 milyonluk bir kullanıcı tabanına sahip. Borsa, Bitcoin ve Ethereum dahil olmak üzere alım satım için çok çeşitli dijital varlıklar sunuyor. Günlük 9,93 milyon dolarlık işlem hacmine sahip olan Indodax CoinMarketCap’te 69. sırada.

Indodax Floki Inu’ya ek olarak, Giant Mammoth (GMMT) ve Alchemy Pay (ACH) olmak üzere diğer iki dijital varlık için de destek ekleyecek.

Listeleme haberi FLOKI’ye yükseliş getirdi

Floki Inu, duyurunun ardından fiyatında bir artış gördü. Kripto para 13,03 milyon dolarlık işlem hacmi ve yüzde 2’ye yakın artışla 0.00003465 dolardan işlem görüyor. Indodax’a ek olarak, dünyanın en eski kripto para borsalarından biri olan HitBTC de yakın zamanda Floki Inu için destek ekledi.

Floki ekibi, dünya çapında 140 milyon kripto para kullanıcısına erişimini ulaşmak adına en iyi merkeziyetsiz token veri analiz platformlarından biri olan DEXTools ile iş birliği yaptı.

Öte yandan geçtiğimiz ay sonlarına doğru popüler kripto para borsalarından biri olan Crypto.com da FLOKI’yi listelemişti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl