Binance 2 milyon adetten fazla BNB yakımı açıkladı

Binance borsası çeyreklik bazda sürdürdüğü BNB yakım işlemlerinin 23.'sünü bugün tamamladığını açıkladı. Yakımlar sonucunda toplamda 2 milyon 20 bin 132 BNB daha dolaşımdan çıkarılmış oldu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsası, kendi token’ı olan BNB’nin yakımlarına devam ederken 2023’ün ilk çeyreğinde toplam 2 milyon 20 bin adet BNB yakıldığı açıklandı. Yakımda, BNB fiyat ortalamasının 306 dolar olduğu belirtilirken, bu yılın ikinci çeyreğinin sonu itibarıyla da 2 milyon 10 bin adet BNB’nin yakılmasının tahmin edildiği belirtildi.

Yakımın açıklanmasının ardından BNB fiyatında da yüzde 5’lik bir yükseliş yaşandı. BNB, haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 335 dolardan işlem görüyor.

Borsanın 2021 yılının sonlarında duyurduğu “BNB otomatik yakım programı” BNB’nin arzı 100 milyona düşünceye kadar devam edecek.

Bilindiği üzere “BNB otomatik yakım programı” fiyata ve arz-talep dinamiklerine dayanarak yapılıyor. Örnek olarak BNB fiyatı düştüğünde, değerin daha fazla azalmaması adına yakılan BNB’lerin sayısı artıyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl