Küresel finans şirketi Deloitte’tan kripto için 300’den fazla iş ilânı

Dünya genelinde 150'den fazla ülkede ofisleri bulunan çok uluslu bir şirket olan Deloitte, kripto para alanında uzman olan kişiler için iş ilânları açtı. LinkedIn üzerinden kontrol edildiğinde 300'den fazla pozisyon için talep açıldığı görülüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük vergi, risk ve denetim danışmanlığı firmalarından biri olan ve 1845 yılından bu yana 178 yıldır hizmet veren Deloitte, kripto paralar konusunda uzman olan çalışanlar aradığını duyurdu. LinkedIn üzerinde sadece ABD için açılan iş ilânlarının sayısı ise 300’ü aştı. İlanların neredeyse hepsinin geçtiğimiz hafta açıldığı görülüyor.

İş ilânlarının başlıklarının “Blok Zinciri ve Dijital Varlıklar Yöneticisi” ile “Blok Zinciri ve Kripto Paralar” şeklinde yazılması dikkat çekiyor.

“Blok Zinciri ve Dijital Varlıklar Yöneticisi” titrine sahip olan kişiden beklenenler arasında; finansal açıklamaların denetimi, blok zinciri ve dijital varlıklar konusunda şirket içi kontroller, IPO’nun hazır olup olmadığı ve SEC’ye sunulacak raporların hazırlanması gibi görevler bulunuyor.

Bilindiği üzere Deloitte şirketi son dönemde kripto para ve Web3 alanında önemli adımlar atmış ve ortaklıklar kurmuştu. Geçen sene haziran ayındaki NYDIG ortaklığının ardından, bu sene şubat ayında da Web3 platformu Vatom ile anlaşma sağlanmıştı.

Dünya çapında 330.000’den fazla çalışanı olan şirket, Fortune 500 listesinde yer alan birçok büyük şirkete danışmanlık hizmeti sunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl