New York merkezli bankadan kripto yorumu: En kötüsü geride kaldı

Genelde teknoloji, sağlık ve enerji sektörlerine odaklanan bir banka olarak bilinen New York merkezli H.C. Wainwright'ta analistler kripto paralarda "kış mevsimi"nin sona erdiğini ve kötü günlerin geride kaldığını belirttikleri bir rapor yayımladılar.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD’de küçük ve orta ölçekli şirketlere yönelik hizmetler sunan bir yatırım bankası konumundaki H.C. Wainwright, müşterilerine yönelik bir yatırım notunda kripto para piyasalarında kötü günlerin geride kaldığını belirtti.

“Büyük kâr elde edeceklerin başında Coinbase geliyor”

Analist Mike Colonnese, bankanın değerlendirme notunda Coinbase borsasının önümüzdeki muhtemel boğa sezonundan en büyük fayda sağlayacak olan kripto şirketi olacağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Unicorn statüsü ve halka arz olmuş bir şirket olarak Coinbase, önümüzdeki boğa sezonunda en çok kâr edecek şirketlerden biri olacaktır. Onun hissesi olan COIN de, arzı sınırlı olan bir varlık olarak kabul edilebilir. Herhangi bir boğa sezonunda bu hisse fiyatının çok iyi performans sergilemesini bekliyoruz. COIN hissesinin, en yüksek değerinden %85 düşmüş olması da yatırımcılar için çok ciddi bir fırsat olabilir”

“SEC’den bir tehlike gelmez”

SEC’nin Coinbase’e karşı bir tehlike oluşturmadığını düşündüğünü söyleyen analist, “SEC, genelde staking hizmetlerine odaklanıyor. Coinbase’in staking’den elde ettiği gelir, toplam gelirlerinin %3’ünü oluşturuyor. Bu yüzden bir tehlike görmüyorum” dedi.

H.C. Wainwright analisti ayrıca, kripto paralarda volatilitenin ve dengesizliğin her zaman fazla olduğunu ancak son dönemde gidişatın da yukarı yönlü oluştuğunu dile getirdi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl