Binance CEO’su Zhao’dan PEPE açıklaması: Listelenecek mi?

Binance CEO'su Changpeng Zhao, son dönemde popülaritesi giderek artan meme coin PEPE'nin borsada listelenip listelenmeyeceği hakkında konuştu. Zhao, "Biz Binance olarak kullanıcı sayısına bakıyoruz. Talep olursa listeleyebiliriz." dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, bankacılık krizinden kripto sektörüne kadar önemli açıklamalarda bulundu.

Yaşanan bankacılık krizinin kripto paralarla ilgisinin az da olsa bulunduğunu belirten Zhao, “Genel olarak sektörümüzden bağımsız bir kriz oldu.” dedi. Zhao, bankacılık sektöründe daha fazla risk alan bankaların daha fazla ödül topladıklarını, birçoğunun kurtarılmış olması nedeniyle daha fazla risk alma konusunda çekingen olmadıklarını ifade etti.

CEO, sözlerinin devamında “Bankacılık sektöründen çıkanların hepsi kriptoya gelecek diye bir kaide yok. Biz kripto sektörü olarak kullanım alanlarını genişletmeliyiz. Borsa kullanımını kolaylaştırmalıyız.” şeklinde konuştu.

Bankaların daha başarılı olmasının kripto için de iyi olacağını ileri süren Zhao, Hong Kong’daki olumlu gelişmelere dikkat çekti. Başarılı girişimci, “Çin’in Hong Kong’u kripto için bir deneme alanı olarak kullanması çok akıllıca. Bu bölgede iyi şeyler oluyor.” dedi.

PEPE, Binance’te listelenecek mi?

Zhao’nun soru-cevap oturumunda en çok merak edilenlerden biri de son dönemin yükselen meme coin’i PEPE’nin Binance’te listelenip listelenmeyeceğiydi. Zhao, buna ilişkin gelen soruya yanıt olarak şöyle konuştu:

“Hiçbir coin ya da token listelenmesi hakkında yorum yapamam. Ancak meme token’ları çok anladığımı söyleyemem. Ama Elon Musk anlıyor. Biz Binance olarak kullanıcı sayısına bakıyoruz. Talep olursa listeleyebiliriz. Ancak ilgi 2 hafta sürerse olmaz. Altı sağlam şekilde gelirse listeleyebiliriz. Listelenme süreçlerinde ben direkt olarak rol almıyorum.”

Beklenen bir sonraki boğa sezonu hakkında da yorum yapan CEO, “Bir sonraki boğa sezonu bence inovasyon ve regülasyon temelli olacak. Yeni bir buluş boğayı tetikleyecek diye düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Binance

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası

En çok kullanılan kripto para borsasıdır. İşlem ücretlerinde rakiplerine kıyasla öneml avantajlara sahiptir. Hem ileri düzey hem de başlangıç seviyesindeki kullanıcılara hitap ediyor.

8.5/10

                                                                       Kaiko'nun derecelendirmesine göre

Hakkında

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl