Dünyanın en büyük borsasının başkanı: Kripto para trendini reddedemeyiz

New York Menkul Kıymetler Borsası'nın (NYSE) başkanı, dün rakiplerinden ikisinin stratejisini izleyerek dijital para birimlerinde vadeli işlem sözleşmelerinin çıkmasını engellemeyi reddetti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük borsası olan New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) başkanı, dün rakiplerinden ikisinin stratejisini izleyerek dijital para birimlerinde vadeli işlem sözleşmelerinin çıkmasını engellemeyi reddetti.

‘İnsanlar Satoshi Nakamoto’ya FED’den daha fazla inandılar’

Başkan Jeffrey Sprecher, Bloomberg TV’ye verdiği röportajda, “Kripto para ticareti reddedemeyeceğimiz bir trend. İnsanlar Satoshi Nakamoto isimli hiç tanımadıkları bir adama FED’den daha fazla inandılar.” dedi.

Sprecher, açıklamalarının devamında, “Şu anda hırsızlık ve düzenlemeler nedeniyle başlangıçtaki coşku frenlemiş olsa bile kripto para ticaretindeki artan popülariteden yararlanmak için düzinelerce küçük borsa ortaya çıktı. Daha erken aşamalardayız ancak insanlar teknoloji konusunda hükümet kurumlarına göre daha rahatlar. Bu yüzden para birimi etrafında herhangi bir şeyi dışlamazdım.” ifadelerini kullandı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl