VeChain, eGrid ile birlikte Çin’in otomobil endüstrisini devralmaya hazır!

VeChain attığı son tweette eGrid ile ortaklığını doğruladı.Bu ortaklık Blockchain teknolojisini geliştirmeyi ve VeChainThor'un kullanımını da kapsamakta.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

VeChain attığı son tweette eGrid ile ortaklığını doğruladı.Ortaklık ERP,SCM ve CRM çözüm sağlayıcıları ile Çin’in otomotiv sektörünün önemli bir bölümünü destekleyen Blockchain teknolojisini sağlamayı kapsıyor.

Bu ortaklık ayrıca Blockchain teknolojisini geliştirmeyi ve VeChainThor’un kullanımınıda kapsamakta.

Otomobil şirketlerine ve imalat sanayilerine uzun vadeli odaklanan bu ortaklık bağımsız inovasyonlarına ve mevcut kullanımlarına uygun olarak eksiksiz ve akıllı üretim çözümleri üretmeyi hedeflemekte.

Güçlü bir bilgi tabanına sahip olan ve mevcut pazar ihtiyaçları ve eğilimlerine hakim olan bu ortaklık son çeyrekte üst düzey müşterilerine özel çözümler getirebildiler.Bu yeni ortaklık Volkswagen, General Motors ve daha birçok tanınmış şirketlerinde bulunduğu otomotiv sektörünüde kapsamı altına almakta.

VeChain’in bir araya getirdiği dijital araç bakım çözümü,yeşil sürüş, karbon çözümleri gibi ekosistem için değerli olan veriler eGrid’in müşterileri için veri hizmetleri sağlayacak.Aslında bu birliktelik bir tür Blockchain teknolojisine dayanmaktadır. VeChain IoT çözümleri ile VeChainThor’un birleşimi sayesinde, VeChain, tüm sektörün gücünü bu şekilde artırabilir.

 

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl