Bu yılki kripto rallisini tahmin eden analistten dikkat çeken XRP yorumu

Bizi Google Haberler'de Takip Edin Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden yasal anlaşmazlığa ilişkin beklenen karar yaklaşırken, önde gelen bir kripto para analisti olan DonAlt, XRP’nin değerinde önemli bir artışa hazır olduğunu düşünüyor. Ünlü kripto para analisti ‘DonAlt’ rumuzlu fenomen, TechnicalRoundup adlı YouTube kanalında 1 Haziran’da yayınladığı bir analizde, XRP’nin kayda değer bir artışa tanık olma, hatta mevcut değerini ikiye ya da üçe katlama potansiyelini bulunduğunu iddia etti. Bu iyimser tahmin, XRP’nin piyasa dinamiklerinde...

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ripple ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden yasal anlaşmazlığa ilişkin beklenen karar yaklaşırken, önde gelen bir kripto para analisti olan DonAlt, XRP’nin değerinde önemli bir artışa hazır olduğunu düşünüyor.

Ünlü kripto para analisti ‘DonAlt’ rumuzlu fenomen, TechnicalRoundup adlı YouTube kanalında 1 Haziran’da yayınladığı bir analizde, XRP’nin kayda değer bir artışa tanık olma, hatta mevcut değerini ikiye ya da üçe katlama potansiyelini bulunduğunu iddia etti. Bu iyimser tahmin, XRP’nin piyasa dinamiklerinde gözlemlenen algılanan güce dayanarak, SEC davasının olumlu bir sonucuna, hatta orta derecede olumlu bir sonucuna dayanıyor.

Analist, XRP’ye yatırım yapmanın ileriye dönük faydalarının oldukça kârlı olduğunu ve kişinin yatırımını iki veya üç kat artırma fırsatı sunduğunu vurguladı. Söz konusu kişi, yüzde 10 ila yüzde 15 arasında olduğu tahmin edilen olası bir gerilemenin ciddiyetine bağlı olarak farklılık gösterebileceğinden, potansiyel olumsuz sonuçları göz önünde bulundurmanın önemini de kabul etti.

‘DonAlt’ video analizinde, “Davanın sonucu yalnızca marjinal düzeyde olumlu olsa bile, bu yine de olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir mi? SEC konuşurken hâkimin yüzünde sadece bir kaş çatma ifadesi olsa bile nihai sonuç bu olmak zorunda değil. Bence bu akıllıca bir oyun.” ifadelerini kullandı.

DonAlt, XRP’yi asgari düzeyde destekleyen bir kararın bile XRP’de önemli bir fiyat artışını katalize edebileceğini açıklarken token, bu haberin yazıldığı saat itibarıyla 0,52 dolardan işlem görüyor. Son 24 saat içinde, yüzde 2,3’lük ılımlı bir artış yaşayan XRP, kısa vadede trader’lar ve yatırımcılar arasında olumlu bir duyguya işaret eden fiyatta hafif bir yukarı yönlü hareket olduğunu gösteriyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl