OKX’ten Bitcoin ve BRC-20 staking’i için BRC-30 önerisi

Önde gelen bir Web3 kuruluşu olan OKX, kısa süre önce doğası gereği açık kaynaklı olan yeni bir BRC-30 protokolü için önerisini açıkladı. Bu protokol, BRC-20 token’larının ve Bitcoin'in stake edilmesini kolaylaştırarak bireylerin BRC-30 token’ları kazanmasına olanak sağlıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından OKX, Bitcoin ve BRC-20 token staking’i etkinleştirmek için sektörde bir ilk gerçekleştirerek BRC-30 token standardını önerdi.

Protokole göre OKX Wallet, BRC-30 standardı için destek ekleyerek kullanıcıların BRC-20 token’larını veya BTC’yi stake etmelerine ve aktif işlem yapmadan pasif bir gelir elde etmelerine olanak tanıyacak.

“Stake etme ve çoklu zincirlerde kazanç sağlama fırsatı”

OKX Baş İnovasyon Sorumlusu Jason Lau konuyla ilgili yaptığı açıklamada topluluk genelindeki geliştiriciler ve projelerle birlikte çalışmaktan gurur duyduklarını açıklarken şunları söyledi;

“Bitcoin ve BRC-20 token staking’ini mümkün kılmak için BRC-30 standardını önerdiğimiz ve öncülük ettiğimiz için çok heyecanlıyız. OKX Wallet’ın yakında BRC-30 desteğine kavuşmasıyla birlikte kullanıcılar Bitcoin stake edebilecek ve çoklu zincirlerde kazanç fırsatlarına erişebilecekler.”

OKX, iki yılı aşkın bir süredir Lightning Network’ü platformuna dahil ederek Bitcoin’i desteklediğini gösterdi. OKX Wallet aynı zamanda Ordinals Marketplace’in lansmanı ile BRC-20 alım satımını, Bitcoin Ordinals’ın görüntülenmesini ve transferini destekleyen ilk çok zincirli cüzdan olma özelliğini taşıyor.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl