Gary Gensler temalı token’lar fırladı: Yüzde 560’lık yükseliş

SEC'nin Coinbase ve Binance borsasına dava açması, kripto para fırsatçılarını da harekete geçirdi. SEC başkanı Gensler adına çıkarılan token'lar ise büyük ilgi gördü.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Coinbase ve Binance borsalarına açtığı davalar Gary Gensler’ın “meme token”larının çıkarılmasına neden oldu. Çıkarılan token’ların sert yükselişler görmesi de dikkat çekti.

Good Gensler (GENSLR) adındaki token, Coinbase’e açılan davanın ardından %260’lık yükseliş yaşadı. “Meme coin”in piyasa değeri de 3.2 milyon dolara ulaştı. Good Gensler, PEPE’den 5 gün sonra 19 Nisan gününde çıkarılmıştı.

SEC başkanının adına atıfta bulunan ve küfürlü bir isme sahip olan FKGARY adındaki token’daki yükseliş ise çok daha fazlaydı. Bu “meme coin”deki ralli %560’a ulaştı. Gary Gensler’ın adına çıkarılan “meme token”lara ek olarak SEC’ye yönelik de coin’ler çıkarıldı. Bu token’larda da ilginç ve sert yükselişler oldu.

Fırtına dindi, sert düşüşler geldi

Bilindiği üzere mayıs ayı başında kripto para dünyasında sert bir “meme coin” rüzgarı esmişti. PEPE’nin başını çektiği ve içinde yapay zeka coin’lerinin de olduğu bir grup token, çok sert yükselişler yaşamışlar ve erken yatırımcılarına da en az onlarca kat olmak üzere büyük kazançlar sağlamışlardı.

Ancak sert yükselişleriyle bilinen bu “meme coin”lerin düşüşleri de yine bir o kadar sert oluyor. Dünkü düşüşlerde PEPE ve TURBO da büyük darbe aldılar. Tüm zamanların en yüksek seviyelerine bakıldığında, PEPE %70, TURBO ise %95 oranında bu seviyelerinden düşmüş durumdalar…

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl