Winklevoss ikizleri: Kripto savaşı Demokratlara seçimi kaybettirir

Kripto para borsası Gemini'ın sahipleri olan Winklevoss ikizleri, Biden hükumetini kripto para karşıtı politikaları sebebiyle sert şekilde eleştirdi. İkizler, "Bu adımları Demokratlara 2024 seçimlerini kaybettirir" dediler.

winklevoss
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

SEC’nin birçok kripto para ve token’ı yatırım sözleşmesi olarak kabul etmesi, Coinbase ile Binance’e açılan davalar derken, ABD merkezli Gemini borsasının kurucuları Tyler ve Cameron Winklevoss, Biden hükumetine uyarı niteliğinde bir tepki verdiler.

İkizlerden Cameron Winklevoss, Twitter hesabından Demokratların 2020 seçimlerini gençler sayesinde kazandığını söyledi ve “Senatör Warren ve Gary Gensler’ın kripto paralara açtığı savaş, koskoca bir nesli dışlıyor ve bunun Demokratlara faturası ağır olabilir” dedi.

“Yaptıklarını unutmayacaklar”

Tyler Winklevoss da benzer bir tweet attı ve, “Senatör Warren ve Gensler’ın açtığı bu savaş Demokratlara 2024 seçimine mâl olacak. Kripto zaten milenyaller ve Z jenerasyonunun kalbini kazandı. Kriptonun işe yarayıp yaramadığını artık tartışmıyorlar bile… Senatör Warren ve Gensler’ın yaptıklarını unutmayacaklar” dedi.

Cameron Winklevoss’un geçmişte Cumhuriyetçi Parti’yi desteklediği biliniyor.

Biden hükumetinin anti-kripto duruşuna Cumhuriyetçiler son dönemde yoğun şekilde tepki gösteriyorlar.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl