Sponsorlu

Piyasa hareketliliğinin arttığı bu dönemde deneyimli kripto para yatırımcıları arasında yaygın olan bir soru, en az 10 kat yatırım getirisi potansiyeli sunan en umut verici kripto paraları belirlemek. Kuşkusuz, kripto para alanındaki gelişmeleri takip eden kişiler ön satıştaki projelere aşina. Bu yüzden araştırmalar hep Wall Street Memes satın alma, AiDoge satın alma ve Launchpad XYZ satın alma yönünde. Bu sebeple potansiyeli bulunan 3 coin’i daha yakından inceleyelim.

2023’te 10x Yapabilecek 3 Coin:

  1. Wall Street Memes Coin (WSM) –Meme Ekonomisinde Devrim Yapmayı Amaçlayan Proje
  2. AiDoge (AI) – Eğlenerek Ödül Kazandıran Yapay Zeka Coini
  3. Launchpad XYZ (LPX)Web 3.0 Yatırım Alanında Sorunsuz Bir Şekilde Gezinme Aracı

1 – Wall Street Memes Coin (WSM) – Meme Ekonomisinde Devrim Yapmayı Amaçlayan Proje

Wall Street Memes, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş merkeziyetsiz bir meme platformu. Platform, meme yaratıcılarının meme’ler oluşturmasına ve satmasına izin olanak sağlıyor. Ayrıca koleksiyoncuların da meme alıp satmasına izin veriyor.

WSM, meme ekonomisini dönüştürmeyi amaçlayan yeni bir token. Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen token hem güvenli hem de şeffaf işlemleri garanti etmek için akıllı sözleşmelerden yararlanıyor. WSM, memelerin hem yaratıcıları hem de toplayıcıları için çeşitli avantajlar sağlıyor.

WSM ödemeleri, herhangi bir işlem ücreti gerektirmediği için hızlı işlenmeleri ve ekonomik yapıları ile karakterize ediliyor.

WSM tarafından akıllı sözleşmelerin kullanılması, meme yaratıcıları ve toplayıcıları arasındaki anlaşmazlıkların etkin bir şekilde çözülmesini kolaylaştırıyor. Bu uygulama, anlaşmazlıkların hızlı ve adil bir şekilde çözülmesini garanti ediyor.
2023 meme coin dalgasını arkasına alan Wall Street Memes, bir sonraki büyük meme coin’i arayan yatırımcılar için parlak bir olasılık olarak ortaya çıktı.

Piyasadaki huzursuzluğa rağmen Wall Street Memes (WSM), lansmanından sadece birkaç gün sonra 5,9 milyon doların üzerinde fon toplayarak yatırımcıların dikkatini çekti. Milyarder Elon Musk’ın da paylaşımda bulunduğu Wall Street Memes token satın almak isteyenler 0,0283 dolar fiyatıyla satın alabiliyorlar.

2 – AiDoge (AI) – Eğlenerek Ödül Kazandıran Yapay Zeka Coini

Benzersiz, eğlenceli ve kaliteli meme’ler oluşturmak için AI kullanmaya ve aynı zamanda bu eğlenceli etkinlikten harika ödüller kazanmaya yardımcı olacak bir meme coin olan AiDoge (AI) da 10x yapabilecek tokenler arasında yerini alıyor.
AiDoge, yakında piyasaya sürüleceği beklentisiyle büyük ilgi topladı. Yaklaşık bir aylık bir süre içinde proje, ön satışından 14,9 milyon dolar değerinde başarılı bir satış gerçekleştirdi. Ayrıca, sosyal medya platformlarında büyük bir kitle yarattı.
AiDoge’un popülaritesi, geleneksel olmak yerine farklı bir meme coin olarak konumlandırılmasına bağlanıyor. Bu özel kripto para bir meme coin olarak sınıflandırılır ve üretken yapay zeka entegrasyonu nedeniyle önemli miktarda pratikliğe sahip olmasıyla öne çıkıyor. Bilindiği üzere şu anda kripto para dünyasındaki yaygın eğilim, yapay zekaya doğru olan dalgalanma.

AiDoge ekibi şu anda kullanıcılar tarafından viral meme’lerin oluşturulmasını kolaylaştırmak amacıyla üretken bir yapay zeka algoritması geliştiriyor. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları özel meme’in ayrıntılı bir tanımını sağlamaları gerekiyor. Daha sonra AiDoge işlemleri başlatıyor ve istenen sonucu sağlıyor. Tüm prosedür birkaç saniye içinde gerçekleştirilebiliyor. Kullanıcılar açısından herhangi bir uzmanlık gerektirmemesi de önemli özelliklerinden biri.

AiDoge’un ön satışı tam kapasitesine ulaştı, ancak potansiyel yatırımcılar resmi lansmanından önce kripto parayı elde etme şansına sahip olabilirler. O yüzden AiDoge token satın almak isteyenler 0,0000336 dolar fiyatla web siteleri üzerinden işlem gerçekleştirebiliyor.

3- Launchpad XYZ (LPX) – Web 3.0 Yatırım Alanında Sorunsuz Bir Şekilde Gezinme Aracı

Kripto para piyasasındaki düşüş dönemlerinde, bir tokenin faydası büyük önem taşıyor. Bu nedenle, Launchpad XYZ (LPX) oldukça cazip bir yatırım fırsatı olarak ortaya çıktı. Birkaç haftalık kısa bir zaman dilimi içinde, token 947 bin doları aşan bir meblağ elde etti ve yakın zamanda milyon dolarlık kademeye çıkmaya hazırlanıyor.

Launchpad’in kapsamlı kripto para ağ geçidinin, yatırımcılar arasında hem deneyimli hem de acemi kullanıcılara hitap eden mevcut en istisnai platformlardan biri olarak tanındığı gözlemlendi. Kripto pazarının tüm yönlerini birleştiren Launchpad modeli, acemi kullanıcılara pazarın karmaşık doğasında gezinme konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. Bu özellik, özellikle istikrarsızlığın arttığı dönemlerde değerli bir eklenti.

Launchpad tarafından geliştirilen LPQ göstergesi, çeşitli tokenlerin risk-ödül potansiyelini değerlendirmek ve bunları buna göre sıralamak için tasarlandı. Trading Edge platformu, deneyimli trader’ların alım satım kurulumuna erişim sağlayarak kullanıcıların stratejileri hakkında fikir edinmelerini sağlıyor.

Launchpad XYZ, NFT’ler, metaverse ve oyun tutkunu bireyler için ideal bir platform. NFT pazarı, çağdaş, üstün, kaliteli koleksiyonların keşfedilmesini ve edinilmesini kolaylaştırıyor. Metaverse Deneyim Kütüphanesi, kullanıcılara çok çeşitli yatırım fırsatlarına erişim sunuyor. Launchpad, çok çeşitli hizmetlerinin sağlanmasını kolaylaştırmak için kullanıcı dostu bir Web3 cüzdanı geliştirmiştir.

LPX tokeninin hızla satılması sebebiyle, potansiyel yatırımcılar ilk satış öncesi oranlardan yararlanmak ve Launchpad XYZ token satın almak için kısıtlı bir fırsat penceresiyle karşı karşıya. Tokenler banka kartları aracılığıyla edinilebiliyor ya da ETH, BNB veya USDT tokenleri ile takas edilebiliyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl