Kripto topluluğu ‘kafes dövüşü’nde Elon Musk’ı destekliyor

Kripto topluluğu, Twitter'ın CEO'su Elon Musk ile Facebook'un kurucusu ve Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg arasındaki "kafes dövüşü" konusunda heyecanlı görünüyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Elon Musk ve Mark Zuckerberg… Bu iki isim de dünyanın en popüler iki sosyal medya platformunun sahibi. Musk birden fazla şirketi, hatta Twitter kadar büyük bir şirketi yönetmek için çok daha fazla enerjiye ve fikre sahip olduğunu gösterdi. İkilinin hayatlarının farklı dönemlerinde kripto paralara ilgi gösterdikleri biliniyor.

Elon Musk, DOGE’a olan samimi ilgisini sürdürürken, Mark Zuckerberg ise ülkelerin para birimlerine dayanan bir sabit coin çıkarmaya çalışmıştı. Ancak ABD ve Avrupalı yetkililer araya girerek Facebook’un Meta olarak yeniden markalaşmadan önceki bu girişimini engellemişti.

Zuckerberg’den “Adres ver” cevabı

Kafes dövüşünün gerçekleşmesi durumunda, bu sadece iki zengin teknoloji girişimcisi arasında değil, aynı zamanda iki önde gelen kripto hayranı arasında da olacak.

Musk, Twitter hesabından Zuckerberg ile bir kafes dövüşüne açık olduğunu paylaştıktan sonra, genç milyarder Instagram’da Musk’ın kendisine dövüşecekleri bir yer göndermesini beklediğini yazdı.

Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter üzerinden “Vegas Octagon” şeklinde bir yanıt verdi. Musk daha sonra Zuckerberg’le mücadele etmek için tasarladığı stratejileri açıklayarak, “‘Mors’ adını verdiğim, rakibimin üzerine yatıp hiçbir şey yapmadığım harika bir manevram var.” dedi.

Musk’ın tweet’ine, aralarında bu dövüşü izlemek için para ödeyeceğini yazan David Gokhshtein’in de bulunduğu çeşitli kripto meraklıları yanıt vermeye başladı. Önde gelen DOGE temalı bir hesap, dövüş biletlerinin Dogecoin için satılıp satılmayacağını sordu.

Elon Musk’ın annesi Maye Musk da çatışmanın yalnızca kelimeler yoluyla çözülmesi gerektiğini öne sürerek katkıda bulundu. Ayrıca, “Koltuklarda. 3 metre arayla. En komik kişi kazanır.” diye devam etti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl