Binance, 12 altcoin’i listeden çıkarma kararından vazgeçti

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Avrupa ülkelerinde gizlilik özellikli kripto paraları listeden çıkarma kararından vazgeçti.

Binance’ten bugün yapılan açıklamada, mayıs ayında listeden çıkarılacağı ilan edilen kripto paraların alım satımının süreceği belirtildi. Bu kripto paralar; Decred, Dash, Zcash, Horizen, PIVX, Navcoin, Secret, Verge, Firo, Beam, Monero ve MobileCoin’den oluşuyordu.

İsmi verilmeyen bir Binance yetkilisi, The Block’a yaptığı açıklamada, “Topluluğumuzdan ve çeşitli projelerden gelen geri bildirimleri dikkatle değerlendirdikten sonra AB’deki yasal gerekliliklere uyum sağlamak için platformumuzdaki gizlilik özellikli coin’leri sınıflandırma şeklimizi revize ettik.” dedi.

Binance’in kararı, topluluktan alınan geri bildirimlere ek olarak çeşitli projelerle yapılan görüşmelerin ardından alındı. İlgili projeler, Binance’in kararını sevinçle karşıladı. Secret Network, “Siz dile getirdiniz, Binance dinledi. Binance, Avrupa ülkelerinde SCRT ile birlikte diğer altı gizlilik özellikli kripto parayı listeden çıkarmayacak.” şeklinde tweet attı.

Öte yandan Verge’ün resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise “XVG’nin Binance’in belirli AB ülkelerinde gizlilik özellikli coin’lere ilişkin kısıtlamalarından etkilenmeyeceğini bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl