Inedible Coin Fiyatı Çakıldı, Peki yPredict MEV Botlarıyla Başa Çıkabilir Mi?

Sponsorlu

Kripto para piyasaları oldukça hareketli günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan Binance ve Coinbase davaları gündeme damga vururken dava dosyasında Cardano (ADA), Solana (SOL), BNB (BNB) ve Cosmos (ATOM) gibi önde gelen altcoinlerin menkul kıymet olarak tanımlanması bu coinlerin sahiplerini sıkıntıya soktu.

Söz konusu altcoinlerde yaşanan belirsizlik durumu bu hafta da devam ederken meme coinlerde ise ciddi yükselişler yaşanmaya devam etti.

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Inedible coin öne çıkan tokenlerden biri oldu ve CoinMarketCap verilerine göre Inedible, 9 Haziran’daki en düşük seviyesinden bu yana yüzde 367,97 oranında yükseliş gerçekleştirdi. Bu yükselişin devam edip etmeyeceği merak uyandırırken Inedible coin maalesef son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde deyim yerindeyse çakıldı ve yüzde 27,98 düşüş yaşadı.

Kendisini anti-MEV meme coin olarak tanımlayan ve sandviç saldırılarını geçersiz kılmak üzere programlanmış olan Inedible tokenin fiyatının, an itibarıyla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10 Haziran tarihinin yüzde 57,76 altında seyrettiği kaydediliyor.

Mesele MEV botlarına karşı geliştirilen coinler olunca hızlı başlayıp sert düşen Inedible coin’e alternatif olabilecek başka bir proje karşımıza çıkıyor. Ön satış etkinliği büyük bir hızla devam eden ve indirimli fiyatlardan yPredict token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan proje, üretken yapay zeka desteğini arkasına alıyor.

yPredict Nedir? MEV Botlarıyla Başa Çıkabilir Mi?

yPredict projesi, yapay zeka destekli bir fiyat tahmini platformu olarak planlanıyor ve projenin native tokeni YPRED token, yPredict token satın almak üzere sıraya giren yatırımcılar için indirimli fiyatlardan satışa sunuluyor.

Proje, kripto analiz alanına yapay zeka destekli bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor ve üretken yapay zekayı kullanarak güçlü bir finansal piyasa tahmini platformu olmak istiyor.

yPredict’in yapay zeka destekli analiz araçlarının kripto dünyasında sık sık karşımıza çıkan MEV botları ile başa çıkıp çıkamayacağı ise merak ediliyor.

MEV botları bilindiği üzere kendi içerisinde belirli komutları takip eden ve belli koşullarda aktif işlemler yapan programlar olarak tanımlanıyor. Kripto sektöründe de aktif olarak kullanılan MEV botları her zaman düzgün çalışmıyor.

Örneğin geçtiğimiz yıl yaşanan bir olayda bir Ethereum MEV botu, akıllı arbitraj kullanarak 800 ETH kazanmış ancak bir saat sonra hem kazandığı 800 ETH’yi hem de diğer varlıklarını bir bilgisayar korsanına kaptırmıştı.

Diğer taraftan MEV robotları ancak deneyimli yatırımcılar tarafından kullanılabiliyor ve tam anlamıyla güven vermeyebiliyor.

yPredict ise oldukça deneyimli borsa ve yapay zeka uzmanları tarafından geliştiriliyor ve her kesimden kullanıcının ihtiyacı olabilecek tüm araç ve hizmetleri barındırmayı hedefliyor.

yPredict ön satış sayfasında Dash2Trade, DefyTrends ve LunarCrush gibi kripto analiz platformları ile yapılan karşılaştırma ile yPredict’in teknik analizleri incelenebiliyor.

Tüm bu bilgiler ışığında yPredict platformu, MEV botları ile sorun yaşayan yatırımcılar da dahil olmak üzere oldukça geniş bir hedef kitleye, üretken yapay zeka destekli fiyat tahmini imkanı ve donanımlı yatırım araçları sunuyor.

yPredict Satın Almak İçin Bilmeniz Gerekenler

yPredict token satın almayı düşünen yatırımcılar için öncelikle YPRED tokenden ve platformdaki yerinden bahsedelim.

Borsa listelemeleri öncesinde gerçekleştirilen ön satış etkinliği ile yatırım yapılabilen YPRED tokenin 100 milyon adet arzı bulunuyor. Polygon blok zinciri tabanlı bir token olan yPRedict tokenin toplam arzının yüzde 80’inin ön satış etkinliğinde satılması planlanıyor.

8 aşamalı bir ön satış etkinliği ile satışa sunulan YPRED tokenin fiyatı her aşamada belirli oranlarda artırılıyor. An itibarıyla ön satışın altıncı aşamasında ilerleyen YPRED token, 0,09 dolar karşılığında satın alınabiliyor ve bir sonraki aşamada YPRED satın almak isteyen yatırımcıların 1 YPRED karşılığında 0,1 dolar ödemesi gerekiyor.

YPRED token ön satış sayfası üzerinden ETH, MATIC veya kart kullanılarak satın alınabiliyor.

İndirimli fiyatlarla satışa sunulan YPRED token, yapay zeka destekli tam donanımlı fiyat tahmini platformu yPredict’in çeşitli özelliklerine erişim imkanı sağlıyor.

Platformda üç farklı üyelik modeli bulunması amaçlanıyor ve Ücretsiz olan ilk üyelik modelinde her kesimden kullanıcı hiçbir ödeme yapmadan belirli özelliklere erişim sağlayabiliyor.

Aktif ve Profesyonel olarak adlandırılan diğer iki abonelik sisteminde ise yatırımcıların seçtiği modele göre çeşitli analiz araçlarına erişmesi mümkün oluyor.

Borsa listelemeleri öncesinde yatırımcısıyla buluşan YPRED token, platform üyeliklerinin yanı sıra piyasada bulunan tahmin modelleri için ödeme yapmak amacıyla da kullanılıyor.

Teknik analiz dokümanına göre yPredict, Analytics, Repository ve Marketplace platformunun tam sürümünü 2023 sonuna kadar piyasaya sürmeyi planlıyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 2,5 milyon dolara yaklaştığı yPredict ön satışının tamamlanması sonrasında gerçekleşecek olan borsa listelemelerinde ise 1 YPRED fiyatının 0,12 dolar olacağı ifade ediliyor.

yPredict projesiyle ilgilenen yapay zeka ve kripto meraklısı yatırımcılar, ön satışa ilgi gösteriyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl