Binance CEO’su CZ’den istifa haberlerine açıklama

Binance'te üst düzey yöneticilerin istifa ettiklerine yönelik çıkan haberlere CEO Changpeng Zhao'dan açıklama geldi. Zhao, ayrılıkları doğruladı ancak sebeplerin haberlerde geçtiği gibi olmadığını söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance CEO’su Changpeng Zhao’dan şirketteki ayrılık iddialarıyla ilgili açıklama geldi. Twitter hesabından konuyla ilgi değerlendirmelerde bulunan CZ, çoğu zaman olduğu gibi bunun bir FUD olduğunu belirtti ve “4” rakamını paylaştı.

Ayrılıkları doğrulayan Zhao, sebeplerin ise yanlış aktarıldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“4… Ayrılıklarla ilgili FUD yapılmaya devam ediliyor. Evet her şirkette dönüşümler olur. Ancak bahsedilen sebepler doğru değil. Biz 30 kişiden 8000 çalışana ulaşmış ve kurulduktan 5 ay sonra sektör lideri olmuş bir şirketiz. Ve bu liderlik koltuğunda da kalmayı başardık. Kullanıcılarımızı her zaman koruduk ve dünyanın en yetenekli çalışanlarıyla birlikte olduk. Şirketimiz evriliyor, kripto ortamı küresel çapta değişiyor. Bu yüzden şirkette değişimler olmaya devam edecektir. Ayrılanların hepsine en iyi dileklerimi gönderiyorum. Ayrılanların yerine geçenler de yüksek kalibrede kişiler. İşe alımlara da devam edeceğiz.”

Ne olmuştu?

Hatırlanacağı üzere dün ABD medyasından Fortune, Binance’te üst düzey görevlerde bulunan kişilerin istifa ettiklerini ve istifa sebebinin ise CEO Zhao’nun ABD Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen soruşturma karşısındaki politikası olduğunu belirtmişti.

Haberde şirketin hukuk müşaviri Han Ng, stratejiden sorumlu üst düzey yöneticisi Patrick Hillmann ve regülasyonlara uyumdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Steven Christie’nin istifa ettikleri belirtilmişti. Bu yöneticilerin yanında isimleri açıklanmayan başka yöneticilerin de oldukları dile getirilmişti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl