‘Meme coin’ çılgınlığı: 900 doları 24 saatte 176 bin dolar yaptı

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bu yılın nisan ayında piyasaya sürülen ‘meme coin’ Pepe Coin (PEPE) sayesinde bir dizi erken yatırımcı multi-milyoner oldu. Piyasa değerinde olağanüstü bir artış yaşayan PEPE, çeşitli merkezi borsalardaki listelemelerin ardından en büyük ilk 100 kripto para arasına girdi.

Daha önce, bir başka şanslı kripto para yatırımcısı, PEPE’ye doğru zamanda yaptığı 0.125 ETH’lik yatırımını sadece birkaç gün içinde 1.14 milyon dolara dönüştürmeyi başarmıştı.

PEPE2.0’da da tarih tekerrür etti

Şimdi tarih tekerrür etmiş gibi görünüyor. Bir başka yatırımcı, PEPE2.0 ile 900 dolarını yalnızca 24 saat içinde 176 bin doların üzerine çıkardı.

Bu başarı, internet geyiği olarak bilinen ‘meme’ kültüründen ilham alan ve Pepe 2.0 (PEPE2) olarak bilinen bir kripto paranın potansiyelinden yararlanılarak elde edildi. Yatırımcı, başlangıçta 28 Haziran’da 8.3 trilyon PEPE2 token’ı satın aldı ve daha sonra token’ın değeri katlanarak arttığında bunları sattı.

Bu arada, veri görselleştirme platformu Bubblemaps kısa süre önce, Pepe 2.0’ın erken alıcılarının varlıklarını yavaş yavaş sattığını ve fiyat düşüşü için kapıları açtığını ortaya çıkardı. Aktarılana göre, varlığın fiyatı üzerinde yüksek derecede etkiye sahip olan balinalarla birlikte, Pepe 2.0 şu anda oldukça riskli görünüyor. Dolayısıyla, halihazırda başlayan satış dalgasıyla birlikte, Pepe 2.0 modasının da yakında sona erebileceği belirtiliyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl