Binance yeni launchpad projesi Arkham’ı (ARKM) duyurdu

Binance, kullanıcılarının merakla beklediği yeni launchpad projesini duyurdu. Arkham (ARKM) ön satışına katılmak isteyen kullanıcılar için BNB bakiyesi ekran görüntüleri bu geceden itibaren alınmaya başlanacak.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük borsası olarak görülen ve yatırımcılarının büyük getiriler elde ettiği “Launchpad” projeleriyle de bilinen Binance, yeni lauchpad token’ını duyurdu. Borsa, proje için Arkham’ı (ARKM) seçti.

Arkham (ARKM) ön satışına katılmak isteyen kullanıcılar, her zaman olduğu gibi BNB bakiyeleri üzerinden seviyelendirilecekler. Yapılan açıklamada, BNB bakiyelerinin ekran görüntülerinin bu gece (11 Temmuz) TSİ 03.00’dan itibaren alınmaya başlanacağı belirtildi. 6 gün boyunca alınacak olan ekran görüntülerinin ardından, bakiye görüntüleme 17 Temmuz TSİ 03.00’da sona erecek.

Kullanıcı başına kaydedilecek olan BNB sayısı, 6 günün ortalaması bulunarak hesaplanacak.

Toplam arzı bir milyar adet olan token’dan launchpad için ise 50 milyon adet Arkham token ayrılırken, kişi başına da en fazla 15 bin dolarlık (300 bin adet Arkham) token verilecek. 1 ARKM’nin genel satış için başlangıç fiyatı da 0.05 dolar olarak açıklandı.

BNB ekran görüntülerinin alınmasının ardından ise 17 Temmuz sabah 09.00’dan 18 Temmuz günü aynı saate kadar, ön satışa hak kazananların kayıt yaptırması istenecek. Hak kazananlara yapılacak olan token dağıtımı da, yine hesaplardaki BNB’lerin takas edilmesiyle verilecek.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl