Binance Labs’ten Web3 projesine 15 milyon dolarlık yatırım

Binance'in girişim sermayesi olan Binance Labs, önde gelen bir Web3 oyun platformu ve yayıncısı olan Xterio'ya 15 milyon dolarlık önemli bir yatırım yaptığını duyurdu.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in 9 milyar dolarlık girişim kolu Binance Labs, bir web3 oyun girişimi olan Xterio’ya 15 milyon dolarlık yatırım taahhüdünde bulundu.

Xterio, şu anda geliştirilmekte olan çeşitli şirket içi ve üçüncü taraf oyun koleksiyonu aracılığıyla oynaması ücretsiz ve zincir üstü oyunlar arasındaki boşluğu dolduran yenilikçi yaklaşımıyla tanınıyor.

Xterio, yapay zekâ entegrasyonu ve yeni token lansmanlarına odaklanıyor

Binance Labs’ten gelen bu önemli yatırım, Xterio’nun yapay zeka (AI) entegrasyonu da dahil olmak üzere oyun geliştirme yeteneklerinin genişletilmesini ve kendi token’larının piyasaya sürülmesini sağlamayı amaçlıyor.

Başka bir deyişle şirket bu nakit enjeksiyonu, devam eden oyun geliştirmesini, etkileşimli deneyimler gibi yapay zeka özelliklerinin dahil edilmesini ve yeni token lansmanları için kullanmayı planlıyor.

Herhangi bir değerleme açıklanmadı. Paranın hangi zaman diliminde yatırılacağı sorulduğunda ise Binance’den bir temsilci sadece “Tur tamamlandı” dedi.

Stratejik ortaklık ve BNB Chain entegrasyonunda ilerleme

Binance’in kurucu ortağı ve Binance Labs başkanı Yi He yaptığı açıklamada, “Xterio ekosistemi her zamankinden daha hızlı genişliyor ve oynaması ücretsiz türleri yapay zeka yetenekleriyle geliştirilmiş zincir içi oyunlarla birleştiriyor.” dedi.

He ayrıca, Xterio’nun teknoloji, Web2 oyunları ve FunPlus, Ubisoft ve NetEase gibi eğlence devlerinde geçmişi olan profesyonellerden oluşan kurucu yönetici ekibinin kapsamlı deneyiminin de altını çizdi.

Uzun vadeli stratejik ortaklığın bir parçası olarak Binance Labs, Xterio’nun büyümesini aktif olarak destekleyecek ve Xterio’nun token’ı BNB Chain ekosistemine entegre edilecek. Bu fon enjeksiyonu, Xterio ve ortak stüdyolarının üzerinde çalıştığı oyunların geliştirilmesini hızlandıracak ve Web3 dağıtım platformu ile ekosistemi için yüksek kaliteli fikri mülklerin oluşturulmasını güçlendirecek.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl