Ripple’ın XRP’si ‘Daha fazla regülasyon istiyoruz’ açıklamasıyla irtifa kaybetti

Ripple'ın XRP'si, oldukça iyi bir haftayı geride bırakmıştı fakat Ripple yetkilisinin 'Daha fazla regülasyon istiyoruz' açıklamasından sonra irtifa kaybetti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Business Insider’da yer alan habere göre Ripple’ın XRP’si, oldukça iyi bir haftayı geride bırakmıştı fakat Ripple yetkilisinin ‘Daha fazla regülasyon istiyoruz’ açıklamasından sonra irtifa kaybetti.

Ripple şirketi, regülasyondan sorumlu yetkilisinin, İngiltere regülatörlerinden kripto para birimi kurallarını genişletmesini istedikten sonra XRP, gün içinde yüzde 8.5 oranında düşüş yaşadı.

Ripple’dan Ryan Zagone, Telegraph’a verdiği röportajda, “Artık daha fazla netliğe ve kurallara ihtiyaç duyuyoruz, regülatörler tarafından alınan ‘bekle ve gör’ yaklaşımının yeniden gözden geçirilmesi için iyi bir zaman. Mevcut yönetmelik, özellikle kurumsal yatırımcılar arasında piyasaya yeni girecekler için engeller çıkarıyor.” İfadelerini kullandı.

Röportajda Zagone, İngiliz yasa yapıcılarından yeni kripto para birimleri alanının regülasyonu konusunda Japonya’nın liderliğini takip etmelerini istedi.

İngiltere’deki yasa yapıcılar geçen baharda mevzuata giren kararla, tüm kripto para borsalarından faaliyet göstermeleri için ruhsat başvurularında bulunmalarını istedi.

Diğer çoğu kripto paralarda da Pazartesi günü genel olarak düşüş yaşandı.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl