Bloomberg analistinden Bitcoin ve boğa yorumu: Henüz başındayız

Fed'in faiz indirimlerine ne zaman başlayacağı ya da bir ABD resesyonunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin konuşulduğu şu dönemde, kripto para yatırımcıları da boğa sezonunu bekliyor. Bloomberg analisti Jamie Coutts ise boğa sezonunun aslında başladığını ancak çok başında olduğumuzu dile getirdi.

bitcoin
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Bloomberg analisti Jamie Coutts, Bitcoin’de uzun dönemli yatırımcı grubunun elinde tuttuğu BTC miktarının gittikçe artması odaklı yeni bir boğa sezonu tahmininde bulundu.

“2023 sonu 39 bin, 2025 sonu 92 bin dolar”

2020’den bu yana Bitcoin’in arzının yüzde 30’luk kısmının da soğuk cüzdanlara gittiğini belirten Coutts, boğa sezonunun başladığını ancak şu anda erken dönemlerinde olduğumuzu belirtti ve 2023 sonu için 39 bin dolarlık fiyat tahmininde bulundu.

Fiyat ve döngü modelini, Bitcoin’deki aktif adres sayısının 600 bini geçmiş olmasıyla güçlendiren analist, sene sonu için 39 bin dolar, 2025 sonu için ise 92 bin dolarlık fiyat tahmininde bulundu.

“2021/2022’ye 4 kat fark atıldı”

Zincir üstü hareketlerde de ciddi bir artış olduğunu söyleyen Bloomberg analisti, Ordinals ve BRC-20 token’larıyla birlikte 2021/2022 yıllarındaki günlük ortalama 100 binlik işlem sayısının da 4 kat arttığını belirtti. Coutts, bu durumun Bitcoin ağının kullanımının her geçen gün arttığının da net göstergesi olduğunu ifade etti.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl