sei coin nedir

SEI nedir?

SEI, dijital varlıkların takasını ana odağına alarak optimize edilmiş, Cosmos üzerine inşa edilen, genel amaçlı, tamamen açık kaynaklı bir Katman 1 blokzinciridir.

Temel mutabakat mekanizması ve işlem işleme kapasitesindeki yenilikler sayesinde SEI, paralel yürütme ve sektörde öncü bir kesinlik sunarak, üzerine inşa edilen uygulamalar için kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sağlamayı hedeflemektedir.

Blokzincir teknolojisinde karşılaşılan ölçeklenebilirlik ve kullanıcı deneyimi zorluklarını aşma amacı güden SEI, Web3 uygulamalarının daha yaygın hale gelmesini sağlamayı hedefliyor.

Dijital varlıkların değiş tokuşu, oyunlardan sosyal medya platformlarına, NFT’den DeFi uygulamalarına kadar birçok alanda kritik bir işlevi yerine getiriyor.

İlginizi Çekebilir! | Binance’te listelenen CyberConnect (CYBER) sert yükseldi!

SEI Coin nedir?

SEI Coin nedir? SEI Coin, Sei blokzincirinin yerel token’ıdır. SEI Coin, SEI blokzinciri üzerinde gerçekleştirilen birçok önemli işlem ve fonksiyon için kullanılır.

Okumadan Geçmeyin | CYBER Coin Nedir?

SEI Coin ne işe yarar?

Az önce SEI Coin’in ne olduğunu cevapladık. Peki SEI Coin ne işe yarıyor, nerelerde kullanılıyor?

Aslına bakarsak SEI Coin, SEI blokzincirinde birçok kullanım alanına sahip. Ağ ücretlerinin ödenmesi, yönetişim token’ı olarak kullanılması, ağdaki uygulamalara likidite sağlaması gibi birçok işlevi mevcut.

Ağ Ücretleri: Sei blokzincirinde gerçekleştirilen işlemler için gereken ücretlerin ödenmesi için SEI coin kullanılmaktadır.

Yönetişim: SEI Coin sahibi olanlar, SEİ protokolünün gelecekteki yönü ve kararlarına aktif bir şekilde katılma hakkına sahiptir.

Ticaret Ücretleri: SEİ blokzincirinin üzerine inşa edilen borsalarda yapılan alım-satım işlemleri için gerekli olan ücretlerde SEI Coin kullanılmaktadır.

DPoS Validator Staking: SEI Coin sahipleri, ağı güvence altına almak için doğrulayıcılarla iş birliği yapabilir veya kendi doğrulayıcılarını çalıştırarak SEI staking seçeneğini kullanabilirler.

Yerel Teminat: SEI Coin, SEI blokzinciri üzerinde oluşturulan merkeziyetsiz uygulamalarda varlık likiditesi sağlama veya teminat olarak kullanılmaktadır.

SEI projesi nedir?

SEI’nin projesinin ve amacının Web3 uygulamalarının karşılaştığı ölçeklenebilirlik ve kullanıcı deneyimi sorunlarını çözmek olduğunu söyleyebiliriz.

Paralel yürütme ve kesinlik gibi özelliklerle, kullanıcılar için sorunsuz bir deneyim sağlamayı hedeflemektedir.

SEI Coin arzı

SEI coin’in arzı 10 milyar adet SEI ile sınırlandırılmıştır. Binance’de listelenip, ticarete açılacağı tarih olan 15 Ağustos 2023’te dolaşımdaki arz 1 milyar 800 milyon adet olacaktır. 

SEI Coin ne zaman gelecek?

SEI coin 15 Ağustos 2023 saat 15.00’te Binance’de listelenecek ve ticarete açılacaktır.

SEİ Coin nereden alınır?

SEI Coin’i dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance üzerinden alabilirsiniz.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl