Binance’te listelenen CyberConnect (CYBER) sert yükseldi

TSİ 15'te Binance borsasında iki önemli proje listelendi. CyberConnect (CYBER) ve Sei (SEI), Binance kullanıcılarının genel işlemlerine açıldı. İki kripto para da listelenmenin başlamasıyla sert yükseldiler.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsası daha önce açıkladığı şekilde hem CyberConnect (CYBER) hem de Sei (SEI) token’ları genel kullanıma açtı.

CyberConnect ilk saniyelerde yüzde 700’e yakın yükseliş yaşadı ve 11 doların da üzerine çıkmayı başardı. Bu rakam SEI’de ise yüzde 300’lerde kaldı. İki token da BNB, BTC, FDUSD, TRY ve USDT paritelerinde listeleniyor.

Hatırlanacağı üzere Binance, iki projeyi de 1 Ağustos günü Launchpad olarak açıklamıştı.

CyberConnect nedir?

Binance Launcpool’un 37. projesi olan CyberConnect; geliştiricilerin, dijital kimlik, içerik, bağlantılar ile etkileşimlerinin kontrolünü ve sahipliğini kullanıcılara veren sosyal uygulamalar oluşturmalarına olanak tanıyan bir Web3 sosyal ağıdır. Proje, sansür edilemez bir akıllı sözleşme olarak lanse edilen CyberGraph’i kullanıyor. CyberConnect’in yatırımcıları arasında ise Delphi Digital, Protocol Labs, Tribe Capital, IOSG Ventures, Amber Group, Polygon Studios, Draper Dragon, Animoca Brands, Multicoin Capital ve Hashed var.

CyberConnect hakkında detaylı bilgi için CYBER Coin nedir? yazımızı okuyun!

Sei Network nedir?

Binance Launchpool’daki 36. proje olan Sei, dijital varlıkların alım satımı için optimize edilmiş bir blok zinciridir. Endüstrideki en hızlı blok zinciri olduğu iddia eden Sei, resmi web sitesinde verilen bilgilere göre, saniyede 20 bin işlem gerçekleştirebiliyor. Projenin yatırımcıları arasında Multicoin Capital, Delphi Digital, OKX Ventures, Foresight Group, Jump Crypto gibi yatırım şirketleri bulunuyor.

Okumadan geçmeyin! | SEI Coin nedir?

 

 

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl