Bloomberg analisti McGlone: Bitcoin’de 30 bin dolar, yeni 12.000 olabilir

Grayscale'in SEC davasını kazanmasıyla birlikte artan Bitcoin fiyatı konusunda Mike McGlone'dan önemli bir değerlendirme geldi. Bloomberg baş analisti, 30 bin dolarlık fiyat seviyesinin, 2020 yılındaki 12 bin dolarlık seviyeyele eşit olabileceğini belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Finans dünyasının önemli oyuncularından Bloomberg’in baş emtia analisti Mike McGlone, Bitcoin fiyatının çok daha yukarılarına gidebileceğini iddia etti.

Twitter hesabından son değerlendirme raporunun bir bölümünü paylaşan McGlone, Bitcoin’de 30 bin dolarlık fiyat seviyesinin, 2020’deki 12 bin dolarla eşit olabileceğini söyledi. Bitcoin spot ETF onaylarının sırada olduğunu belirten McGlone şu ifadeleri kullandı:

“ABD’de beklenen ve bence engellenemez olan Bitcoin spot ETF’leri için onay zamanı gittikçe yaklaşıyor. Ancak riskli varlıklar için fil hala odada duruyor. Fed, ekonomideki daralmaya rağmen hala sıkılaştırma politikası uyguluyor. Aşırı düşük fiyatların gelmesi ve buna ek olarak volatilitenin de düşmesi, bir sonraki fiyat hareketini getirebilir. 2021’deki zirveden bu yana gelen düşüş trendi, devam ediyor ve 30 bin burada kritik bir seviye konumunda bulunuyor. Bu seviyenin üzerinde sağlam bir şekilde kalmak, 2020’nin ikinci yarısındaki 12 bin dolarlık seviyeden sonra gelen yükselişi getirebilir”

McGlone bu yorumuyla bilikte şu anki piyasa şartlarının 2020’yle aynı olmadığını, birçok merkez bankasının sıkılaştırma politikasına devam ettiğini de söyledi.

3. çeyrekte Bitcoin’in yüzde 10 düştüğünü ancak S&P 500 karşısında da %1 önde olduğunu kaydeden Bloomberg analisti, en büyük kripto paranın bir resesyonun gelmesi durumunda düşebileceğini belirtti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl