twt coin nedir

Geçtiğimiz boğa sezonunda pozitif performans gösteren kripto para projelerinden birisi de TWT Coin oldu. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’in sahip olduğu proje Trust Wallet’in token’ı TWT Coin nedir hep birlikte inceleyelim!

TWT Coin nedir?

TWT Coin, yani Trust Wallet Token, mobil tabanlı bir kripto cüzdan olan Trust Wallet’ın kendi tokenıdır ve BEP-20 token standardını kullanır. Trust Wallet, kullanıcılarına Ethereum, Binance ve TRON gibi blockchain’lerdeki popüler tokenları ve birçok yerel kripto varlığı saklama olanağı sağlar.

Okumadan geçmeyin! | Bitcoin ne zaman yükselecek?

Başlangıçta, TWT, Binance Chain üzerinde bir BEP-2 tokenı olarak lanse edildi, ancak 2020 Ekim’inde Binance Smart Chain üzerinden BEP-20 tokenı olarak tekrar piyasaya sürüldü.

Bu durum, Trust Wallet kullanıcıları için, cüzdan üzerindeki finansal işlemlerini daha uygun maliyetle yapmalarına, hem de uygulamanın nasıl geliştirileceği konusunda söz sahibi olmalarına imkan tanımış oldu.

TWT ne işe yarar?

TWT Coin, Trust Wallet ekosisteminin önemli bir parçasıdır ve bir dizi farklı işleve sahiptir. Öncelikle, bir yönetişim tokenı olarak işlev görür, bu da sahiplerine

Trust Wallet uygulamasının gelecekteki gelişimine dair kararlar verme yetkisi verir. Örneğin, hangi blockchain’lerin ve uygulamanın diğer özelliklerinin desteklenmesi veya kaldırılması gerektiği konusunda oy kullanabilirler.

Ayrıca, TWT Coin, merkezi olmayan borsalarda ve DAPP’lerde daha düşük maliyetli bir ödeme seçeneği olarak da kullanılabilir. Bu, kullanıcıların bu platformlarda işlem yaparken maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olur.

Son olarak, TWT Coin’ler, ekstra gelir elde etmek amacıyla stake edilebilir veya likidite sağlamak için kullanılabilir. Bu, TWT Coin sahiplerinin yatırımlarını daha da değerlendirmelerine yardımcı olur.

Bu nedenlerle, TWT Coin, Trust Wallet ekosisteminin önemli bir parçasıdır ve sahiplerine bir dizi avantaj ve fayda sağlar.

TWT Coin Sahibi

2018 yılında, kripto para borsası Binance, Trust Wallet’ı belirtilmeyen bir miktar karşılığında satın aldı. Ancak bu satın alma, Radchenko’nun Binance ekibine katılmasına ve Trust Wallet üzerinde çalışmaya devam etmesine olanak sağladı. Trust Wallet ekibinin tam kadrosu halka açıklanmamış olsa da, ekibin 20’den fazla kişiden oluştuğu ve çoğunun Binance ile çeşitli görevlerde bulunduğu bilinmektedir. Sonuç olarak, Trust Wallet ve TWT Coin’in şu anki sahibi, resmi olarak Binance’dir, ancak platformun kurucusu ve aktif bir çalışanı olarak Viktor Radchenko da büyük bir etkiye sahiptir.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl