Lufthansa açıkladı: Milyonlarca kullanıcı Polygon zincirine gelecek

Lufthansa Havayolları'nın ana şirketi olan Lufthansa Group, yolculara uçuş üzerinden NFT ödülü kazandıracak olan bir sadakat programı açıkladı. Grubun altındaki şirketlerle uçuş yapan yolcular, daha sonra takas edebilecekleri kartlardan kazanabilecekler. Şirketin şu andaki "Miles and More" programı içinde 36 milyondan fazla yolcu bulunuyor.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Lufthansa da, kripto dünyasına adımını NFT’lerle atma kararı aldı. Lufthansa Group altında hizmet veren Avusturya Havayolları ve İsviçre Havayolları gibi uçuş şirketlerini kullanan yolcular Uptrip adlı sadakat programından yararlanabilecekler.

Uptrip programına katılan yolcular kazandıkları NFT’leri daha sonra indirimli bilet, ücretsiz wifi, havayollarının özel bekleme salonlarına erişim gibi hizmetlerden yararlanmak için kullanabilecek ve değiştirebilecekler. Kartlarda çeşitli koleksiyon hedefleri de belirlenecek ve koleksiyonlarında eksik olan yolcular, ihityaç duydukları kartları diğer yolcularla değiştirebilecekler.

Daha önce 20 binden fazla kullanıcıyla test edilen program Polygon zinciri üzerinde çalışacak. Test aşamasında kullanıcıların ayrıca 200 binden fazla NFT kartı topladıkları ifade edildi.

Lufthansa Group’a ait olan havayolu şirketlerinin sunduğu şu anki “Miles and More” adlı sadakat programında 36 milyondan fazla yolcu bulunuyor.

Ethereum ölçeklendirme protokolü olan Polygon üzerinde Starbucks McDonald’s, Reddit ve Coca-Cola gibi başka büyük şirketler de sadakat programları oluşturmuştu.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl