Raoul Pal’dan iddialı tahmin: Kriptoyu 1 katrilyon dolara ulaştırabilir

Kripto para yatırımlarıyla bilinen ve yaptığı yorumlarla da ilgi çeken isimlerden biri olan Raoul Pal, BlackRock'ın spot Bitcoin ETF başvurusu için yüksek kamuoyu desteğinin olduğunu ve gelecek muhtemel bir onayla kripto paralara adeta para akacağını belirtti.

pal
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Goldman Sachs’ın eski yöneticilerinden ve kripto paralar hakkında yaptığı yorumlarla ses getiren kişiliklerden olan Raoul Pal, BlackRock ETF’inin önemine değindi.

“Para akar”

Son verdiği röportajda konuşan Pal, BlackRock’ın ETF talebinin kabul edilmesi durumunda blok zinciri şirketlerine ve kripto platformlarına adeta para akacağını belirtti:

“Şu ana kadar Goldman Sachs, JPMorgan ve birçok büyük banka kripto alanına girdi bile ancak BlackRock’ın da oyuna dahil olması çok daha farklı etki edecektir. BlackRock şu anda bu alana yatırım yapmak istediğini söylüyor. Müşterilerinin de yatırım yapmasını sağlamak istiyor. Altyapısına yatırım yapıyor. 1 katrilyon dolarlık türevlerin hepsi zincir üstüne gelebilir. Hisse senetleri piyasaları ve her şey… 1 katrilyon dolarlık bir kullanım alanı oluşabilir”

10 trilyon doların üzerinde yönettiği varlıkla BlackRock şirketi, haziran ayında SEC’ye spot Bitcoin ETF başvurusunda buunmuştu. SEC, bu başvuruyu diğerleriyle birlikte geçtiğimiz hafta ertelemiş ve bir cevap vermmişti.

SEC’nin ETF’lerle ilgili bir sonraki kararı 17 Ekim günü açıklanacak.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl