OKX borsası ve Circle’dan hem cüzdan hem DeFi ortaklığı

En büyük ikinci sabit coin konumundaki USDC'nin ihraççısı olan Circle şirketiyle OKX önemli bir ortaklığa imza attılar. Anlaşma kapsamında OKX'in DEX sağlayıcısı, Circle'ın çapraz zincir protokolüne entegre edilecek ve bu sayede Ethereum, Avalanche, Arbitrum ve Optimism ağlarında USDC değişimlerine izin verilecek.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance’in ardından en büyük ikinci kripto para borsası olarak görülen OKX, Circle şirketiyle ortaklık kurdu. Ortaklık OKX Wallet ve OKX’in DEX sağlayıcısını kapsıyor.

Anlaşmayla birlikte OKX’in DEX sağlayıcısı Circle’in çapraz zincir protokolüne entegre edilecek. Böylece Ethereum, Avalanche, Arbitrum ve Optimism ağlarında USDC değişimlerine izin verilmiş olacak.

OKX Wallet’ın “Smart Account” kullanıcıları da 5 Ekim gününe kadar yaptıkları USDC işlemlerinde herhangi bir işlem ücreti ödemeyecekler.

Ortaklıkla ilgili konuşan OKX’in İnovasyon yöneticisi Jason Lau, “OKX, Web3 alanının hem kendi kullanıcılarına hem de diğer yatırımcılara ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Şimdi kullanıcılar USDC ile, bu alanda çok daha gelişmiş bir tecrübe yaşayabilecekler” dedi.

Circle Baş Strateji Sorumlusu ve Küresel Politika Başkanı Dante Disparte ise anlaşmayla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Circle, kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırmak, finansta dönüştürücü değişime öncülük etmek ve blok zinciri teknolojisinin daha fazla benimsenmesini sağlamak için USDC üzerine inşa edilen yenilikçi gaz ücretleri yok etme özellikleriyle merkeziyetsiz finansa erişimi daha da ileriye taşımaktan mutluluk duyuyor”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl