Binance.US’te büyük çıkarma: CEO da bıraktı

Son dönemde birçok istifanın yaşandığı Binance'te bu kez de ABD kolunun CEO'su Brian Shroder istifa etti. Shroder'in yerine geçici olarak baş hukuk müşaviri Norman Reed geçti. Binance'in bir sözcüsü ise konuyla ilgili, "SEC'nin agresif adımları kripto endüstrisine çok zarar verdi. Yaşananlar, bu kötü uygulamanın bir sonucudur" dedi. ABD'de hem SEC hem de CFTC Binance ve Binance.US'e dava açmıştı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Binance borsasının ABD kolu olan Binance.US, çalışanlarının 3’te 1’iyle yolları ayırdı. Görevi bırakan isimler arasında CEO Brian Shroder de vardı.

Hatırlanacağı üzere yaz aylarında da birçok yönetici Binance’te görevi bırakmıştı. Bu isimler arasında baş hukuk müşaviri Han Ng, stratejiden sorumlu üst düzey yöneticisi Patrick Hillmann ve regülasyonlara uyumdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Steven Christie de bulunuyordu. Shroder’in yerine geçici olarak baş hukuk müşaviri Norman Reed geçti.

CZ’den ses yok!

Birçok konuda Twitter’dan fikirlerini paylaşan Binance CEO’su CZ ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

ABD’de hem CFTC hem de SEC’nin Binance’e karşı açtığı davalar bulunuyor. ABD Adalet Bakanlığı’nın da özellikle para aklama konusunda bir dava açacağı da dedikodular arasında bulunuyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl