Kriptoda SocialFi etkisi sürüyor: Post.Tech’te yüzde 24.000’lik TVL büyümesi

Kriptoda sosyal-finans etkisi her geçen gün büyümeye devam ederken, Arbitrum ağındaki Post.Tech projesi de ciddi şekilde ilgi görüyor. Özellikle dün platformdaki kilitli varlık değerinin 38 bin dolardan kısa sürede 1 milyon dolara çıkması ve %24.000'lik yükseliş yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

13 Eylül günü açıklanan Post.Tech projesi Arbitrum ağına olan ilgiliyi de ciddi şekilde artırırken SocialFi alanına da yeni bir kitle getirdi.

Arbitrum ağında yer alan ve Friend.Tech’in bir benzeri olan Post.Tech, kullanıcıların sosyal medya hesapları üzerinden gelir elde edebilmelerine olanak tanıyor. Özellikle Ağustos ayında Friend.Tech’in çılgınlık seviyesinde ilgi görmesi sosyal-finans alanını kriptoda gözler önüne sermişti.

Yüzde 24.000 arttı!

Post.Tech ise ilginin toplandığı yeni SocialFi projesi oldu. Platformdaki toplam kilitli varlık (TVL) değeri dün 38 bin dolardan 1 milyon dolara fırladı. 24 saat içinde gerçekleşen bu %24.300’lük yükseliş Post.Tech’e olan ilginin büyüklüğünü de net şekilde gözler önüne seriyor.

Arbitrum’daki cüzdan sayısı da artttı

Post.Tech’in 13 Eylül’de resmen açıklanmasının Arbitrum ağına etkisi de olumlu oldu. Açıklamanın ardından Arbitrum üzerindeki cüzdan adres sayısında ciddi bir artış yaşandı. Arbitrum ağında 19 ve 20 Eylül günlerinde 3589 ve 3837 adet yeni cüzdan adresi oluşturulduğu görüldü.

Bu artış ARB token’ın fiyatına da yansıdı. ARB’de son 1 haftalık süreçte yüzde 5’ten fazla yükseliş oldu.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl