Base token mı geliyor: Coinbase yöneticisi konuştu

Base ağı başlatıldığı dönemde bir token çıkarmayı planlamayan Coinbase borsası konu hakkında kesin bir kararın alınmadığını belirtti. Borsa adına konuşan hukuk müşaviri Paul Grewal, "Base token tamamiyle planlarımız dışında değil" dedi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Coinbase destekli Ethereum 2. katman ağı Base için bir token çıkarılma düşüncesinin tamamen ortadan kalkmadığı belirtildi.

“İleride olabilir”

Coinbase’in hukuk müşaviri olan Paul Grewal, New York’ta Messari’nin etkinliğinde verdiği bir röportajda ABD medyasından Decrypt’e konuştu. Şu an için yeni bir token çıkarmayı düşünmediklerini belirten Grewal, “Yine de tamamen düşünmediğimiz ve hiçbir zaman olmayacak bir durum değil. İleriki dönemlerde olabilir” ifadesini kullandı.

Grewal şu anda bir token planları olmadığını ve Base ağının asıl amacının, ilk etapta insanların yaratıcılıklarını kullanabilmelerine olanak tanıyacak bir teknolojiye sahip olmak olduğunu söyledi.

“1 milyar kişiyi kriptoya getirecek ana unsur biz olmayacağız”

Coinbase yöneticisi borsanın gerçekleri gözardı etmeyen bir politika izlediğini belirtti ve şunları söyledi:

“Bundan sonraki 100 milyon hatta 1 milyara ulaşacak olan kripto nüfusunu sağlayacak ana unsur tabii ki biz olmayacağız. Bu yüzden protokolün tokenizasyonu ve ekonomisini şu an için birinci planda tutmuyoruz. Base konusunda tüm cevaplara sahip değiliz. Bunu kabul ediyoruz. Bazen gerçekleri de kabul etmek lazım”

Grewal ayrıca regülasyonlar konusunda ABD hükumetini de eleştirdi ve “Tüm dünya mantıklı kanunlar geliştirmeye başladı. Benim anlamadığım, biz ABD olarak bu kuralları neden takip etmiyoruz…” dedi.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl