Hack saldırısında 200 milyon dolar çalındı: İşlemler durduruldu

Merkeziyetsiz cüzdan sağlayıcısı Mixin Network'ün cumartesi akşamı hack'lendiği ortaya çıktı. Platformdan açıklama ise bu sabah erken saatlerde geldi. Yapılan açıklamada hacker'ların saldırısı sonucu 200 milyon dolarlık kripto paranın çalındığı bilgisi verildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Mixin Network hack’lendi ve platformdan 200 milyon dolar çalındı. Cumartesi akşam saatlerinde gerçekleştiği belirtilen olayla ilgili açıklama ise bu sabah yapıldı. Platformun bulut hizmet sağlayıcısının saldırıya uğradığı belirtilirken işlemler de durduruldu.

Mixin Network’ten yapılan açıklamada blok zinciri güvenlik firması SlowMist ile birlikte çalışıldığı ve konuyla ilgili tam rapor çıkarılıncaya dek işlemlerin başlatılmayacağı dile getirildi.

Mixin kurucusu Feng Xiaodong da konuyla ilgili açıklama yapacak.

Şirket daha sonra bir de çözüm stratejisi belirleyecek ve kayıpların karşılanması konusunda bir yol haritası açıklayacak. Ancak bu plan da, zararın tamamen tespit edilmesinden sonra yapılacak.

Mixin’in kendi token’ı olan XIN ise yaşananlara rağmen kısmi bir düşüş yaşadı. Yüzde 10 civarında düşen token haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 193 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl