MINA’da büyük yükseliş getiren gelişme: Yüzde 65’lik çıkış

Çok ciddi bir altcoin piyasasının olduğu Güney Kore'nin en büyük borsası olan Upbit, sıfır bilgi kanıtı blok zinciri coin'i olan MINA'yı listeledi. Kore won'u paritesinde listelenen coin'de büyük artış olurken, Uzakdoğu merkezli OKX borsasındaki fiyat ise Binance'in yüzde 25 üzerinde yer aldı.

mina
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Güney Koreli kripto para yatırımcıları Bitcoin’deki yükselişi bu kez Mina’ya taşıdılar. Çeşitli altcoin’leri pump’lamalarıyla bilinen Güney Kore’de gece saatlerinin yıldızı Mina oldu. Mina’da yüzde 65’ten fazla yükseliş olurken fiyat 0.69 doların üzerine çıktı.

OKX fiyatı Binance’i %25 geçti

MINA’da yaşanan yükselişin arkasında ise Upbit borsasının listelemesi yer alıyordu. Borsa, Kore won’u paritesinde MINA’yı kullanıcılarına sundu. Bu listeleme öncesinde de Binance’te MINA’ya yıllık verilen faizdeki artış da dikkat çekmişti.

Sıfır bilgi kanıtı üzerinde çalışan ve işlem doğrulamalarının hızlı yapılabildiği MINA, Upbit listelemesinin ardından %60’tan fazla yükseliş yaşadı ve 0.69 doların da üzerine çıktı.

Uzakdoğulu kripto para yatırımcılarının kullandığı borsalardan biri olan OKX’teki MINA fiyatı, Binance’e oranla yüzde 25 daha pahalıydı. MINA, Bitcoin paritesinde de yine yüzde 50’den fazla yükseldi.

Coin haberin yazıldığı dakikalarda yaklaşık 0.55 dolardan işlem görüyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl