CEO açıkladı: Fiat para ile kripto alımlarında yüzde 152 artış

Bitcoin'in geçtiğimiz akşam saatlerinde başlattığı yükseliş hareketi piyasaya da taze kan getirdi. Geçtiğimiz sene birçok zorluk yaşayan Crypto.com'da CEO Kris Marszalek, fiat para ile kripto alımlarındaki artışın son 24 saatte %152 arttığını belirtti.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz sene FTX krizinin ardından ödemeleri yapamadığı konusunda birçok dedikodu ortaya çıkan hatta iflas edeceği söylenen ancak iddiaları çürütmeyi başaran Crypto.com borsasında CEO Kris Marszalek’ten önemli bir bilgi paylaşımı geldi.

Marszalek, X hesabından yaptığı açıklamada Bitcoin’de fiyatı 35 bin doların üzerine çıkaran yükselişin borsaya etkisinin kısa sürede nasıl bir etki yarattığını gösterdi:

“Fiat para ile kripto alımlarında dün %152’lik bir artış gördük. Sanırım artık kimse, değersiz kağıt parada kalmak istemiyor”

Marszalek, dün de borsanın yoğunluktan ötürü yavaşlamalar gördüğünü ancak devreye soktukları ekstra sunucular ile bu yavaşlığı ortadan kaldırdıklarını söylemişti.

Hatırlanacağı üzere Singapur başta olmak üzere, sert kripto regülasyonlarının olduğu birçok ülkede lisans almayı başaran borsalardan biri olan Crypto.com, geçtiğimiz sene “iflas edecek” söylentileriyle karşı karşıya kalmıştı.

Özellikle FTX çöküşünün ardından ödemelerde gecikmelerin yaşandığı iddia edilen borsa, bu konuda sorun yaşamamış ve tüm ödemeler ile gelen talepleri karşılamıştı.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl