POWR Coin nedir? Power Ledger Projesi ve Yorumları

Son yıllarda kripto paraların yükselişiyle birlikte birçok yeni coin piyasaya sürüldü. Ancak aralarında öne çıkan, fırtınalar estiren ve POWR Coin nedir sorusunu herkesin diline dolayan bir tanesi var. POWR Coin son bir hafta %130 oranında yükseliş kaydetti. Peki POWR Coin nedir? POWR Coin nedir? Powr coin, Powerledger platformunun kripto para birimidir. POWR, kişlerin enerji ticaretini eşler arası bir sistemde gerçekleştirmelerini sağlar. Aynı zamanda, sürdürülebilir enerji çözümlerini teşvik eden yenilikçi bir projenin parçasıdır diyebiliriz. Power Ledger nedir? Powerledger, blok zincir teknolojisini...

powr coin nedir

Son yıllarda kripto paraların yükselişiyle birlikte birçok yeni coin piyasaya sürüldü. Ancak aralarında öne çıkan, fırtınalar estiren ve POWR Coin nedir sorusunu herkesin diline dolayan bir tanesi var. POWR Coin son bir hafta %130 oranında yükseliş kaydetti. Peki POWR Coin nedir?

POWR Coin nedir?

Powr coin, Powerledger platformunun kripto para birimidir. POWR, kişlerin enerji ticaretini eşler arası bir sistemde gerçekleştirmelerini sağlar. Aynı zamanda, sürdürülebilir enerji çözümlerini teşvik eden yenilikçi bir projenin parçasıdır diyebiliriz.

Power Ledger nedir?

Powerledger, blok zincir teknolojisini kullanarak enerji tokenlarının, çevresel emtiaların ve yenilenebilir varlık sahipliğinin transferini kolaylaştıran bir platformdur.

Kullanıcılar, Powerledger aracılığıyla güneş enerjili çatı panellerinden üretilen fazla elektrik kapasitesini gerçek zamanlı olarak alıp satabilirler.

Bu işlemler karşılığında, platformun yerel kripto para birimi POWR tokeni ile ödüllendirilirler.

Power Ledger platformu, VPP 2.0 adında fazla pil kapasitesi pazarına, xGrid adı verilen güneş paneli enerjisi pazarına ve uGrid adıyla ticari binaların güneş enerjisi yedek kapasitesi pazarına girişimde bulunmuştur.

Bunun yanı sıra, Powerledger, çevresel emtia ticaretini şeffaflaştırarak ticareti kolaylaştırır ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapan ailelere ödüller sunan bir varlık sahipliği çerçevesi oluşturmuştur.

Power Ledger Projesi nedir?

Power Ledger, blockchain tabanlı bir enerji ticaret platformudur. Kullanıcıların fazla elektrik kapasitesini eşler arası bir sistem üzerinden alıp satmalarını sağlar ve bu işlemler için yerel POWR tokeni ile ödüllendirirler. Şirketin projeleri arasında enerji ticaretinin şeffaflığını ve izlenebilirliğini artırmak ve yenilenebilir enerjiye yatırım yapanlara teşvikler sunmak yer almaktadır.

Power Ledger sahibi ve kurucuları kim?

Power Ledger, 2016 yılında Dr. Jemma Green ve John Bulich tarafından kuruldu. Dr. Jemma Green, Power Ledger şirketinin yönetim kurulu başkanıdır ve elektrik piyasası üzerine yaptığı doktora çalışmasıyla geniş çevrelerce bilinmektedir.

John Bulich ise Power Ledger’ın teknik açıdan direktörlük pozisyonunda çalışmaktadır ve daha önce Ledger Assets’te kurucu ortaklık yapmıştır.

Yayınlandı:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl