FTX yükselişleri değerlendiriyor: 8.6 milyon dolar Binance’e gitti

İflas davası ve borsanın yeniden satış görüşmeleri devam eden FTX'te yeni yönetim kripto paralarda gelen son yükselişi değerlendirmek istiyor olabilir. Şirket, son olarak 8.6 milyon dolarlık kripto paraları, bir dönem büyük rakibi olan Binance'e gönderdi. Gönderilen kripto paraların bazıları da Alameda cüzdanlarından transfer edildi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Geçtiğimiz sene kasım ayında iflas eden FTX, elindeki varlıkları satmaya devam ediyor. Borsa son olarak 8.6 milyon dolar değerde bazı kripto paraları Binance’e gönderdi. FTX gibi Alameda cüzdanlarından da yine Binance’e transferler yapıldı.

Kripto analitik firması Nansen’in araştırmasına göre transfer edilen varlıklar arasında Ethereum, Chainlink, Aave ve Maker bulunuyor. Nansen’in konuyla ilgili açıklamasında, “Transflerler muhtemel bir satış için yapılıyor olabilir” denildi.

Gönderilen FTX ve Alameda fonlarının detayları ise şu şekilde verildi:

*3.4 milyon dolar ETH
*2.2 milyon dolar LINK
*2 milyon dolar MKR
*1 milyon dolar AAVE

Borsanın elindeki 9 milyar dolar değerde müşteri fonu kaybolmuş ancak daha sonra ortaya çıkan birçok kripto parayla yeni ödeme planları oluşturulmuştu. Yeni yönetim ayrıca Solana blok zinciri tabanlı birçok token’ı da “staking”e yatırarak pasif gelir elde etme yoluna gitmişti.

Borsanın hapiste olan CEO’su SBF’nin de önümüzdeki günlerde mahkemede ifade vermesi bekleniyor.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl