Ünlü trader Brandt: Yeni Bitcoin zirvesi 2024’ün 3. çeyreğinde gelecek

Bitcoin'de yaşanan son yükselişleri ünlü trader Peter Brandt de değerlendirdi. Piyasaların her zaman herkesi şaşırttığını belirten Brandt, en büyük kripto parada yeni zirvelerin ise 2024'ün 3. çeyreğinden sonra geleceğini düşündüğünü söyledi.

Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Ünlü analist ve trader Peter Brandt, Bitcoin’deki yükselişin devam edeceğini düşüşnüyor. Brandt, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede son 2 senede kullandığı bir grafikten yola çıkarak Bitcoin’de artık dibin görüldüğünü düşündüğünü söyledi.

“Yeni zirve gelinceye kadar paramparça…”

Kimsenin geleceği tahmin edemeyeceğini söyleyen ve aynı zamanda bunu iddia edenin de “aptal” olduğunu belirten Brandt, yorumunda şu ifadeleri kullandı:

“Kimse geleceği bilemez. Bunu iddia eden aptaldır. Piyasalar her zaman şaşırtır. Bitcoin’de dibi gördüğümüze inanıyorum. Ancak yeni zirveler 2024’ün 3. çeyreğine kadar gelmeyecektir. Bu esnada birçok karmaşa olacak ve yatırımcılar paramparça olacak… Aşağıdaki grafiği yaklaşık 2 senedir kullanıyorum”

Brandt ayrıca, şu anki fiyattan yukarı doğru bir kırılımın daha gelmesi durumunda 40 bin doların da görülebileceğini belirtti.

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl