Elon Musk açıkladı: Banka hesabına ihtiyacınız olmayacak

Tesla, SpaceX ve X CEO'su olan Elon Musk, X şirketi çalışanlarıyla gerçekleştirdiği bir görüntülü konuşmada platformun 2024 sonundan itibaren finansal açıdan insanların işine yarayacak bir merkez olacağını belirtti. Musk, hedeflerinin ise banka hesaplarını önemsiz ve modası geçmiş hale getirmek olduğunu söyledi.

elon musk
Bizi Google Haberler'de Takip Edin

Elon Musk geçtiğimiz sene Twitter’ı aldığı zaman “Platformu her şeyin uygulaması yapmak istiyorum” sözünü kısmen de olsa gerçekleştirmeye başladı. Özellikle ödemeler başta olmak üzere finans anlamında platformu ileriye götürmek isteyen Musk, dün şirket çalışanlarıyla görüntülü şekilde toplu konuştu.

“Banka hesapları işe yaramayacak”

ABD medyasından Verge’de yer alan habere göre Musk çalışanlarıyla yaptığı konuşmada, X’in finansal yönetimin tüm unsurlarına sahip olacağını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Ödemeler dediğim zaman ise bir kişinin tüm finansal yaşamını kastediyorum. Parayla ilgili her şey burada olacak. Para ve menkul kıymetler… Sadece birine 20 dolar göndermekten bahsetmiyorum. Bir banka hesabına ihtiyacınız olmayacak. Söylemek istediğim bu…”

“PayPal’ın şu anki hali eksik…”

Ödeme devi PayPal’ın yol haritasını David Sacks ile birlikte kendisinin yazdığını ifade eden Musk, daha sonra ise şirketin birçok özelliği kullanmadığını belirtti:

“Yol haritasını 2000 yılında David Sacks ile birlikte yazdık. Listedeki birçok özellik ise daha sonra kullanılmadı. Hatta bazı var olan özellikleri de geri çektiler. Dolayısıyla PayPal şu anda tamamlanmış bir uygulama da değil. 23 yıl önceki olması halinden eksik…”

Yayınlandı:
Son Güncelleme:
En güncel gelişmelerden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Uzmancoin Telegram kanalına katılın!
Daha Fazlasını Okuyun

Sohbete Katıl